January 29

Eva Maria, o lecţie pentru oamenii mari!

Sunt puţin copleşită, recunosc! Când am scris de Eva Maria şi v-am rugat să vă puneţi fotografia ei la avatar şi să facem cunoscută povestea ei, deşi ştiu de ce sunteţi în stare, nu mă aşteptam la o reacţie atât de uluitoare.

În trei zile, contul în care se strâng banii pentru Eva Maria are peste 20.000 de euro, o treime din suma totală de care are nevoie pentru tratamentul în străinătate. Deci, din nou, se poate, dacă suntem mulţi, dacă suntem uniţi! Apropo, pentru cine nu are încă twibbonul (banda roz care apare în baza avatarului şi pe care e trecută adresa website-ului Evei Maria) , îl găsiţi AICI şi există şi banners, AICI.

Eva Maria e în spital şi nu poate pleca de acolo, aşa că ziua ei de naştere a fost sărbătorită tot la Fundeni. Zâmbetul ei, în ciuda bolii, branulei şi multelor înţepături, ar trebui să fie o lecţie pentru fiecare dintre noi, adulţii, care ne plângem toată ziua, cu sau fără motive reale!

Da, o să fie bine, fetiţă curajoasă!


Tags: , , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 29/01/2011 by ruxandra in category "de suflet

6 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Eva Maria, o lecţie pentru oamenii mari! « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By theo pislaru on

  iti multumesc ruxandra. pentru eva!
  ati reusit cu daniel, vom reusi si cu eva!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   stai linistita, o sa fie bine. n’ai pentru ce sa’mi multumesti. esti prietena/ruda cu fam evei? am vzt ca esti foarte activa pe FB :)

   Reply
 3. Pingback: Să o ajutăm pe Eva Maria | mariusrusu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *