Gata! După trei zile şi aproape 1000 de voturi, #mistertwitter a ajuns la finală. Şapte domni, unul şi unul, cu una bucată crocodil inclusă! Şi la această fază am avut doi concurenţi cu număr egal de voturi, Marius Matache şi Andrei Crivăţ. Şi, ca să fie treaba mai cu moţ şi cuplată cu Miss Twitter, noi, juriul, am decis să fie nu cinci, nu şase (care oricum s-ar fi calificat) ci şapte finalişti, că d-aia-i mister, să fie cu soţ! Şi cu moţ! Deci, cu voia ce-aţi poftit avem în finală după cum urmează:

Adi Hădean, Cetin Ametcea  (arhi),  Andrei Dobra (makavelis), Crocodilu (de la Trilulilu), Marius Matache (make2000), Andrei Crivăţ şi Cristian China Birta (chinezu) – ei sunt finaliştii.

Până luni se decide cine câştigă, în felul următor: votul publicului + note de la juriu, într-o manieră total subiectivă :D Juriul, vă reamintesc, este compus din Miruna Molodeţ, Daniela Petrescu, Mădălina Uceanu, Oltea Zambori şi subsemnata. Revin mai încolo cu un post în care includ votingul, dar şi ce a răspuns fiecare dintre finalişti la întrebarea: “Cum o să schimbi lumea ca Mister Twitter” :)

Pentru a face lucrurile şi mai picante, Patrick de Hillerin a anunţat că Mister Twitter va fi luat la întrebări şi inclus (nu cu forţa!) în galeria Mari Amanţi Români a celor de la Academia Caţavencu. Celebrity it’s on the way, deci!

De asemenea, nu uitaţi de premii!

Partener: SmartGifts.ro

Sponsori: Air France România, Body Art Wellness Club, Orhideea SPA, manly.ro

Share: