Hailee Steinfeld, în Marchesa (a contribuit şi ea la design), care spune că nominalizarea e dincolo de imaginaţia ei şi că e fericită şi doar pentru că se află acolo. Eu sper să şi câştige!

Şi Annette Benning – sper mult mult să primească Oscarul în seara asta!

Sandra Bullock, mai hot de-atât nu se poate! Poartă Vera Wang

Natalie Portman, foarte foarte însărcinată, dar şi foarte frumoasă, în vişiniu by Rodarte Maternity.

Helen Mirren – flawless, e nemaipomenită în Vivienne Westwood! 65 de ani! Vreau şi eu să arăt aşa dacă-i mai prind! :)

Halle Berry în Marchesa, minunată!

Celine Dion în Armani Prive.

A venit Donald Trump, care are ca favoriţi King’s Speech pentru Cel mai bun film şi pe Natalie Portman pentru rol principal la actriţe.

Încă un sfert de oră până începe ceremonia.

Nicole Kidman, în Dior. Nu-mi place rochia dar ea clar n-arată de parcă ar avea patru copii acasă.

Gwyneth Paltrow, fabuloasă în CK, care spune că-şi calmează emoţiile de dinainte de a urca pe scenă cu.. un Guiness.

p

Reese Witherspoon, coafură girlish, dar elegantă. Foarte faină rochia alb/negru, combinaţia mea preferată. By Armani.

Sharon Stone, ftw! Frate, are mai mult de juma’ de secol!

Mila Kunis, sexy, cred c-ar putea să se îmbrace şi-n pânză de sac.

“awwwww” moment, Javier şi Penelope. Mă, sunt draguţi, zău! Şi le şade bine împreună. Dar eu tot cu Colin ţin! :D

Kate Blanchett, yuk!

Hilary Swank, frate, femeia asta ar putea beneficia de un implant! Mi se pare atât de fără sare şi piper, ca femeie. Dar e o actriţă bună. Prezintă în seara asta.

Colin Firth, care recunoaşte că toată atenţia i-a schimbat un pic viaţa.

Helena Bonham Carter, în negru, desigur, dar măcar de data asta pare să aibă ambii pantofi de aceeaşi culoare. Apropo, poze, în timp aproape real, aici. Spune despre ea că oricum are un fund mare, aşa că a ales o rochie care să justifice aşa o categorisire, şi că a ales un designer necunocut, pentru că-şi doreşte să celebreze filmul, nu moda. Smart, poate chiar începe să-mi placă de ea!

A fost invitat şi a venit Aron Ralston, alpinistul dupa povestea căruia a fost făcut 127 de ore. Il laudă pe James Franco pentru felul în care i-a interprtat rolul. Uite si Justin Timberlake, cel care a jucat în The Social Network, vorbeşte despre experienţa sa cu facebook care “vorbeşte generaţiei sale”. Se vaită că are un costum atât de strâmt încât creaqtorul său i-a spus foarte clar să nu mănânce nimic. Dar e draguţ :)

Scarlet Johansson , foarte elegantă, în vişiniu, D&G – e una dintre prezentatoare. Foarte foarte drăguţă Hailee Steinfeld, copilăroasă şi totuşi elegantă la cei 15 ani ai săi – e favorita mea pentru rol secundar feminin!

Anne Hathaway, fabuloasă în roşu, gazdă în această seară. Cea mai tânără gazdă din istoria Oscarurilor. 28 de ani.

Marissa Tomei, care a uitat să se ducă la coafor :D

Geoffrey Rush, declaraţii pentru E!: a considerat ca scenariul era pentru un spectacol (de teatru) nu pentru un film, a jucar cu “crema” actorilor britanici, filmările au fost plăcute şi n-a crezut că povestea a doi bărbaţi de vârstă mijlocie va atrage atenţia publicului.

Jennifer Hudson (asistenta lui Carrie din SATC 1) – fabuloasă în portocaliu “tangerine”, şi a slăbit mult, arată fabulos. După ce a căştigat un Oscar, acum prezintă. Spune despre rochia ei (Versace,  pic atipic) că atunci când a îmbracat-o n-a mai vrut s-o dea jos.

M-a fura atmosfera la Tabu Oscar Party, aşa că am ajuns acasă un pic mai târziu, deci fără introduceri, o să întrăm direct pe Red Carpet cu declaraţii, rochii şi invitaţi.

Share: