M-am tot gândit ce şi cum, cine merită să plece, cine merită încurajat pentru pornirile funny sau romantice pe care le are şi de ce. Că nu e uşor să alegi din zece domni care nu ne-au făcut, nouă, juratelor de la Blogjuan by Cremosso, viaţa mai uşoară. Toţi au pus câte o fărâmă de suflet în ce au scris, mai mică ori mai mare, după cum i-a lăsat inima şi… tasta!

Între timp, am apucat să gust şi din cele două variante de iaurt promovate în campania asta şi, din nou, e clar că preferinţele mele ţin de amuzanţi, deşi altminteri, în formă “originală”, prefer tiramisu şi nu tarta cu lămâie. Mă rog, detalii, poate vreţi totuşi să aflaţi cu cine votez, nu? Ei bine, votez cu…

Nu, de fapt ar fi mai o chestie (:D) care a contat, am scris aici ce mi-ar plăcea, mie: un amuzant care să poată fi şi romantic, la o adică, fără siropuri da’ să fie în stare să facă o surpriză faină unei fete şi să poată rămâne şi serios în timpul ăsta. Romanticii nu prea au jucat şi cartea amuzantului, asta e.

Aşa că votul meu merge la acest domn pentru că textul lui, deşi m-a făcut să râd cu lacrimi, e despre romantism. Sau aşa ceva! :)

Share: