December 5

Red Hot Chilli Peppers în România

Da, Red Hot Chilli Peppers trece cu turneul mondial, I’m With You, şi pe la noi, prin frumoasa ţară, iar surse din piaţa autohtonă de concerte confirmă lucrul ăsta. Totuşi, e bine să ştiţi că în lumea asta nu e oficial până nu e… oficial, cu comunicat de la promoter şi/sau band.

Later edit:  e oficial.

Concertul va avea loc pe National Arena, pe 31 august, între concertele de la Zagreb şi Sofia, şi e organizat de acelaşi promoter care i-a adus, anul acesta, printre alţii, pe Roxette, Sting sau Mika. Biletele vor fi puse în vânzare pe 12 decembrie, pe myticket.ro şi probabil că cel mai scump nu va trece de 100 de euro.

I’m With You este al zecelea album al trupei, primul extras pe single e “The Adventures of Rain Dance Maggie” care a ajuns pe locul 1 topurile din SUAşi Canada, iar al doilea e Monarchy of Roses – piesă care apare şi în spotul pentru Nissan Elgrande. O premieră, dacă nu greşesc, întrucât RHCP s-au ţinut departe de chestii comerciale, neacceptând să apară nici în Glee ori la American Idol.

Cu legătură, şi pentru că nu mă pot abţine, pentru că am văzut săptămâna trecută asta:

ţin să spun că m-am săturat de “se pare”, “am auzit”, “se zvoneşte” în locurile ce pretind că oferă informaţii. Adică lucruri certe! Eu înţeleg febra lui “am dat primul”, dar industria asta se cheamă jurnalism nu zvonism…Tags: ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 05/12/2011 by ruxandra in category "Cântece şi încântări

3 COMMENTS :

 1. By hoinaru on

  Pe InConcert.ro n-am publicat niciodata zvonuri. Le-am mai anuntat uneori pe canalele social media, dar cu titlul de zvon si cand aveam si noi o informatie din piata. Dar nu pot sa spun ca asta ne-a folosit la ceva. Site-ul e in stand-by, iar restul senzationalistilor sunt online :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   candva, si eu tot sper ca nu mai e mult pana atunci, lumea o sa priceapa ca (ar)e nevoie de continut, nu de titluri. sau poate o sa pricep eu ca sunt desueta cu regulile mele jurnalistice, mai stii?! :)

   Reply
 2. By pandutzu on

  pai si cum se face ca titlul articolului tau este la fel de “SEO” ?

  puteai sa-i zici pur si simplu “m-am saturat de zvonuri” :p

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *