Luna februarie din calendarul Activia Super Fete cu obiceiuri sănătoase o înfăţişează pe Aleka Sarah Vlădăreanu (Blog/Twitter/facebook) o altă fată frumoasă pe care juriul a ales-o printre finaliste şi care, potriveală!, are un blog de beauty.

În calendar, Aleka recomandă râsul ca obicei sănătos: Primul obicei sănătos pe lista mea este râsul; pentru mine e foarte simplu, deoarece până şi soarele şi căldura lui mă fac să râd. Mi-am propus acum câţiva ani să fiu mereu cu zâmbetul pe buze, iar această decizie m-a făcut să devin mai ambiţioasă şi puternică în tot ceea ce fac.

Aleka Sarah from razvanbb on Vimeo.

Nu ştiu dacă frigul crâncen de zilele astea are, pentru ea, acelaşi efect cu soarele si căldura lui, dar, special pentru voi, am întrebat şi am aflat că Aleka preferă Activia cu musli şi căpşuni şi are şi obiceiuri sănătoase ce ţin de inimă, minte şi literatură:

Ceea ce-mi place să fac adesea, pentru a mă recrea sau a mă calma, este să citesc puţin Shakespeare în engleză în timp ce beau niste ceai rooibos cu măr şi scorţisoară sau negru cu vanilie; de cele mai multe ori se întâmplă să ascult şi muzica clasică sau smooth jazz în surdină. De asemenea, mi-am propus de ceva timp ca în fiecare săptămână să merg cel puţin la o piesă de teatru, la operă sau la un recital clasic, iar până acum m-am ţinut de cuvânt.

Bravo ei!

Calendarul Super Fete este un proiect Cristi Şerb suţinut de Activia.

Share: