Luna aprilie din calendarul Super Fete este rezervată unei prezenţe binecunoscute în online: Elena Cîrîc, încă ştiută şi sub numele de cod Minxieee – Blog/Twitter/Fb. Elena face mult sport, merge la cursuri de dans şi la multe întâmplări şi e mereu cu zâmbetul pe buze.

Pentru calendar, a ales ca obicei sănătos mersul pe bicicletă: Plăcerea mea cea mai mare la prima oră a dimineţii e drumul spre birou, pe bicicletă: cu razele calde de soare în ochi, de obicei într-o rochiţă lungă şi vaporoasă, pe bicicleta mea cea galbenă, zâmbindu-le celor care vor să vadă un zâmbet.

Elena Ciric from razvanbb on Vimeo.

Sigur, cu codul ăsta galben de ger estimez că bicicleta ei cea galbenă stă cuminte acasă iar Elena a recurs la un al mijloc de transport, aşa că am rugat-o să mai spună un obicei sănătos, unul care poate fi păstrat tot anul, şi iată ce am aflat:

Un lucru pe care eu îl fac des şi pe care vi-l recomand şi vouă: acordaţi întotdeauna credit oamenilor. Nu contează ce spun Ghiţă şi Mirela despre Tibi; Tibi în relaţia cu tine poate fi super ok, dacă şi tu esti ok cu el. Poate că Ghiţă şi Mirela, dintr-un exces de zel, discreditează pe oricine şi oricând. Aşadar, obiceiul meu, care zău că-i sanatos, este sa cred în oameni şi să caut ce au ei mai bun. Până la proba contrarie, cel puţin :) 
Aşadar, încrederea în oameni este un obicei sănătos. Cel puţin până nu se transformă în naivitate! Zic bine? :)
Minxie preferă Activia cu cereale integrale, musli si capsuni si Activia de baut, cel cu fibre, iar voi ştiţi deja că acest proiect aparţine brandului cu obiceiuri sănătoase care a sprijinit, iată, o iniţiativă a lui Cristi Şerb.
Share: