Trupa Vama lansează astăzi albumul XX în cadrul unui super concert eveniment la Sala Palatului. Am ascultat albumul acum vreo două săptămâni într-o audiţie organizată împreună cu Europa FM şi mi-a plăcut mult, promite să intre în discografia de mers la mare – una specială, fiindcă spre mare nu ascult decât muzică foarte atent selectată pentru ca nimic să nu-mi întunece zen-ul, dorul, cheful de mare şi plăcerea drumului încolo.

Am cumpărat albumul, dar nu am apucat să-l ascult din nou, pregăting FITS-ul, aşa că nu vă pot spune mai mult decât că, la primă audiţie, mi-au plăcut mai multe dar parcă cea care mi-a gâdilat auzul în modul cel mai plăcut e piesa nr 13.

Ei, dacă îmi reamintiţi voi cum se cheamă piesa asta, diseară mergeţi la concertul Vama, căci am pentru voi o invitaţie dublă la acest concert care se întâmplă azi, la Sala Palatului, de la ora 19. Mai jos, un fel de preview:

Intrucât merg şi eu la un concert în seara asta, decidem repede cine ia biletul, adică în jumătate de oră, la 17.20! Succes!

UPDATE: Roxana merge la concert! Roxana, verifica’ti emailul pentru detalii!

Share: