Da, ştiu, asta e o întrebare retorică! Cine nu vrea să scape de aspectul neplăcut de coajă de portocală şi, dacă s-ar putea, ca prin minune, cu bagheta magică sau cu inelul Arabellei – mai ţineţi minte?!

Ei bine, am veşti pentru voi! NU SE POATE ca prin minune!

Din păcate, celulita apare uşor, chiar şi la persoanele care nu sunt supraponderale, şi nu pleacă aşa, doar pentru că o rogi frumos şi nici măcar dacă o ameninţi. Nu merge nici cu hipnoză, serios că nu! De fapt, singurele variante prin care poţi scăpa de celulită fără să dai faliment cu împachetări şi electrostimulări, e să munceşti. Tu cu tine! Să-ţi faci timp să mănânci sănătos, să te stresezi mai puţin, să faci mişcare… Dar nu vă spun nimic nou, nu-i aşa?

Ba da, vă spun! Nivea a lansat recent o aplicaţie menită să-i ajute pe cei (da, şi bărbaţii fac celulită!) decişi să scăpe de inesteticul duşman şi le propune… 3M: mişcare, mese, masaj, adică exact combinatia care ajută la reducerea celulitei.

Da, ok, 3M, asta ştim şi noi, ce mare lucru?! Ei, e mai mult decât atât. Aplicaţia vă ghidează şi alege cele mai potrivite sfaturi pentru voi şi stilul vostru de viaţă şi, ce e mai mişto, vă încurajează! De fapt, nu ştiu de ce zic “vă”, că şi eu m-am plimbat pe-acolo! :) Deci NE încurajează cu câte un SuperLike la fiecare acţiune concretă întreprinsă pentru a scăpa de urâcioasa pacoste.

Şi nu e numai asta! Există câteva mesaje de incurajare pentru prietenele tale care se antrenează pentru sezonul estival, foarte simpatice, pe care le poţi trimite, şi mai există şi premii! Zece biciclete cochete, 300 mingi de fitness, 150 de farfurii porţionate pentru dietă şi 100 de seturi de Nivea Q10 compuse din gel şi cremă anticelulitică. Eu zic să vă faceţi şi voi cont şi să încercaţi să le urmaţi sfaturile, că acuş’ se termină cu ploile şi aversele şi vine vremea costumelor de baie!

Şi, pentru a vă încuraja să încercaţi, am pentru voi un set din aceste produse. Fiindcă al treilea M vine de la masaj şi, dacă tot facem masaj, măcar să ajutăm pielea cu ceva care îi este propriu, respectiv coenzima Q10: produsul intră uşurel în piele şi merge unde are el treabă, netezindu-şi calea. Ca să intraţi în posesia acestui set, aş vrea să-mi spuneţi cum vă automotivaţi să nu călcaţi strâmb atunci când vine vorba de diete. Adică ţii dietă, da? Ei, cum faci să rezişti când te întâlneşti cu prăjitura vieţii tale?! Ce faci? Ai o poza cu celulita proprie şi personală în portofel?! (Bună idee, asta, nu?)

Deci hai cu ponturile la rezistenţă şi al vostru-i setul Nivea Q10 anticelulită! Şi nu uitaţi: meritaţi un SuperLike!

Update: cele două produse – cremă şi gel – merg la Alina. Aştept poveşti despre această experienţă! :)

Share: