Acum trei ani, un tânăr fotograf care se ocupa de imaginile oficiale ale Ideo Ideis se simţea atras, inexplicabil, de o serie de fotografii făcute în cadrul festivalului. S-a tot uitat pe ele, întrebându-se de ce i se par atât de speciale şi ce anume din grupul fotografiat îl atrage atât de tare, dar nu şi-a dat seama. Misterul a rămas nedezlegat.

Peste aproape un an, acelaşi tânăr fotograf se afla tot la un festival de teatru, într-un oraş de prin capătul ţării. Într-o seară a zărit o figură familiară.

O fată era evident reţinută la vorbă şi, poate din politeţe, poate din timiditate, nu se putea sustrage, aşa că tânărul a salvat-o. Şi-a dat seama că se mai văzuseră la Ideo Ideis, că fata era în toate pozele care-l fascinaseră fără să ştie de ce şi ca, de fapt, ea era motivul atracţiei.

Au vorbit cât a durat festivalul cu pricina, apoi au plecat, fiecare în oraşul lui, dar au continuat să vorbească. S-au revăzut din nou la Ideo Ideis, acum doi ani, şi, de atunci sunt un cuplu, o relaţie la distanţă funcţională. Şi frumoasă. Şi, cu puţin noroc, când tânăra actriţă va intra la facultate în toamnă (îi ţinem pumnii!), vor avea o relaţie normală, o fată şi un băiat care locuiesc în acelaşi oraş şi, da, se iubesc.

Nu am voie să vă spun numele protagoniştilor, dar văd fotografiile lui cu ea, văd felul în care ea, aflată la masă cu colegii ei, îi zâmbeşte, îi văd împreună şi mi-e drag de ei. O poveste de iubire Made in Ideo Ideis  :)

PS Fotografia aparţine, fireşte, tânărului fotograf.

UPDATE: tânăra actriţă a intrat la UNATC! :)

_____________

IDEO IDEIS

Organizator: TETA
Parteneri: Primaria Municipiului Alexandria, Consiliul Judetean Teleorman, Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman, Directia Judeteana de Sport si Tineret Teleorman, Liceul Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, Casa de Cultura a Sindicatelor Alexandria, Muzeul Judetean Teleorman, UNATC, Institutul Cultural Roman, BORTUN OLTEANU, NexT, Godot, D’Avent, Catalactica, Societal, Conciato
Sponsori: Coca Cola Hellenic, glade, TELDrum, Euricar, Proinvest SRL, Edelweiss, Eurosiloz
Proiect finantat de AFCN
Campanie: Rusu+Bortun Brand Growers
Share: