December 9

La aniversare printreranduri: prinde viteză pe zăpadă cu Golf 7!

Îmi plăceau maşinile de când eram mică, îmi plac şi acum, şi îmi plac campaniile de marketing pentru maşini. Sigur, bugetele nu sunt chiar mici, dar nici creativitatea nu are limite! Vedeţi aici un film în care Dr. Silke Bagschik, Marketing pentru Golf, vorbeşte despre pasiunea sa pentru maşini şi despre amenzile de viteză primite. Iar spotul cu David Gahan şi muzica celor de la Depeche Mode îmi place, de asemenea, foarte mult:

Toată ideea campaniei, ONE THING, e, oricum, genială. Dacă ar fi să alegi un singur loc, o singură melodie, o singură mâncare pentru tot restul vieţii care ar fi?! Iar răspunsurile sunt aranjate pe ţări – apropo, românii au ales Parisul, Angel with a Shotgun (The Car) şi creveţi – şi vă invit şi pe voi să alegeţi ori pur şi simplu să vă amuzaţi cu rezultatele de la noi şi din alte ţări. Apropo, Dave Gahan nu e singura vedetă care a dat răspunsuri despre preferinţele sale în materie de oraş preferat, filme şi altele.

Darul de azi, ultima zi din această Săptămână a cadourilor pentru cititori aici, printre randuri, e menit să vă bucure în această iarnă, şi în următoarele, dacă rezistă!, cel puţin jumătate, pentru că e vorba de o “sanie” (snow glider)  – trei, ca să fiu mai precisă, câte una pentru câte un cititor norocos, de la Porsche Nord România.

Dar asta nu e tot, pentru că Porsche România are pentru trei dintre voi şi câte un exemplar din book-ul Golf 7, o bijuterie de carte cu multe imagini şi informaţii, aşa cum numai marketerii de la WW ştiu să facă (remember cartea Beetle?!)

Nu m-am mai dat de ceva vreme cu sania, dar mi se pare că un snow gloder din ăsta e mai comod, oricum, decât străbunicile cu tălpici şi “pod de scândurele”, iar cartea o să vă placă la nebunie, trust me! Golf 7 atinge 100 kmh în 6,6 secunde, vă rog să nu încercaţi să atingeţi performanţa cu sania cea albastră, bine?! :)

NB: “Săniile” sunt pentru bucureşteni, fiindcă nu am cum să expediez snow glide-ele în ţară. E drept că nu sunt grele, dar sunt voluminoase şi îmi e imposibil să le împachetez – dacă nu sunteţi din Bucureşti dar aveţi o soluţie să vi le aducă cineva de la mine, e ok şi aşa! Ţineţi cont de asta, vă rog. Cărţile sunt expediabile, însă, deci practic avem şase premii!  :)

Ca să le primiţi, aş vrea să-mi spuneţi, la comentarii, care e locul în care v-ar plăcea să trăiţi tot resul vieţii! Şi, dacă ştiţi ce să răspundeţi (la asta si la altele!) şi vă faceţi cont pe ONE THING, ei vă fac un filmuleţ personalizat  cu preferinţele voastre.
Aveţi vreme până duminica viitoare, 16 decembrie, inclusiv :)


Tags: , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 09/12/2012 by ruxandra in category "concurs", "ganduri printre randuri", "PR sau piar

7 COMMENTS :

 1. By Denisa on

  No bun, eu vreau musai cartea. Mi-ar fi placut ‘sania’ numai pentru faptul ca are logul Volkswagen si m-as fi laudat ca mi-am luat masina mica, da’ nu te pun la impachetat doar pentru atat. :)
  Mi-ar placea sa locuiesc in New York, daca ar trebui sa aleg un loc pentru tot restul vietii, pentru ca acolo sunt convinsa ca nu m-as plictisi niciodata, as putea sa explorez ani intregi NY City fara sa ‘ma repet’.
  Chiar era in Sex And The City o faza cu un tip ciudat care nu iesise niciodata din New York City. El zicea ca n-are de ce, pentru ca Orasul ii ofera tot ce ii trebuie, fetele il considerau un ciudat.

  Reply
 2. By raluxa on

  Vreau, vreau, vreau snow gliderul, ca urmeaza primul revelion pe care il fac la munte dupa multa vreme si mi-ar placea sa redevin copil cu ocazia asta:)

  Si ca sa iti raspund la intrebare, locul unde mi-ar placea sa imi petrec tot restul vietii este Tenerife, insula pe care am vizitat-o recent pentru a doua oara. E un loc bun unde sa te retragi, cu o clima blanda, oameni calmi si lipsiti de stres, palmieri, curatenie, zambete, viata, chiar si un vulcan care strajuieste toate astea. Mai mult decat atat, e un loc unde calitatea vietii e prioritara. Mi-ar placea sa imi gazduiesc prietenii acolo in vacante :)

  Reply
 3. By ella on

  Eu vreau sania :-) Nu am mai avut una de cand eram mica :-)
  Unde as vrea sa-mi trariesc tot restul vietii? Pai pusa asa intrebarea, raspunsul e simplu: acolo unde e si familia mea. Adica in tara. Dar, mi-as dori tare mult sa se schimbe cate ceva, pe la noi. Situatia nu-i tocmai roz :-)
  Asa, sa traiesc cativa ani, m-as muta in Elvetia. Am stat doua luni in vara asta si m-am indragostit de corectitudinea, curatenia si bunul-simt al elvetienilor.

  Reply
 4. By vienela on

  Eu iubesc in general locurile calde, pline de verdeata. Dar anul acesta am descoperit virtula Norvegia, prin intermediul unor bloggeri care si-au petrecut vacanta acolo. Mi se pare cea mai potrivita pentru mine, in momentul de fata. Acolo as vrea sa traiesc.

  Reply
 5. By RockSanne on

  Mi-ar placea sa traiesc la Colti, la Patarlagele in Buzau. Acolo am crescut mare parte din copilarie, am cele mai frumoase amintiri, de fiecare data cand ma intorc acolo, ma simt acasa, acolo e bunica ingropata, acolo mi-ar placea sa traiesc.

  Reply
 6. By Cristina S on

  As vrea sa zic “Romania”, dar nu am aceasta convingere. Sunt legata de glie momentan, desi teoretic sunt adepta mobilitatii si diversitatii culturale,orientandu-ma inspre nordul Europei,in linii generale, Raspunsul e cu semnul intrebarii pentru inca jumatate de an, aproximativ…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *