September 4

Marcel, meriţi un măcel!

Că Mircea Sandu a oferit familiei copilului ucis de maidanezi bilete la meciul România-Ungaria e pur şi simplu un gest idiot, de om care are inteligenţa emoţională sub aceea a unui câine, fie el şi maidanez.

Dar că viceprimarul Capitalei, Marcel Nicolaescu, glumeşte pe tema siguranţei suporterilor faţă de maidanezi, în condiţiile în care instituţia pe care o viceconduce are atribuţii în a scăpa oraşul de această problemă, mi se pare incalificabil. Şi mai e şi plătit din impozitele ăstora care trăim în Capitala europeană, deţinătoare de recorduri la cârnaţi şi (probabil ca o consecinţă directă) la maidanezi şi, iată, javre!

Sigur nu se va întâmpla, pentru că am luat toate măsurile pentru a nu se întâmpla astfel de incidente. I-am mutat la Stadionul Dinamo! <–  glumă, da? V-aţi prins? Da’ familia lui Ionuţ s-o fi amuzat şi ea?!

Sperăm că nu vor fi probleme cu câinii comunitari. Vom asigura condiţii de asemenea manieră încât să nu avem asemenea incidente.

animale
Promisiuni electorale

De altfel, Primăria Capitalei are o implicare destul de mare în rezolvarea acestor probleme, avem nişte hotărâri ale Consiliului General. Urmăm nişte proceduri, pentru că asta e legea în România, după care vor fi create toate condiţiile pentru a-i steriliza şi a-i duce în adăposturi. Cu siguranţă, în viitor se va rezolva şi această problemă, a declarat viceprimarul (sursa)

Dar să ne păstrăm calmul, totuşi! Sunt destul de sigură că locuitorii din Roşia Montana (câţi au mai rămas în zonă, aşteptând locurile alea de munca!) vor ieşi în centrul localităţii pentru a scanda Salvaţi Bucureştiul! şi Ieşi afară, javră ordinară!

Numa’ aveţi un picuţ de răbdare să gate pancartele!


Tags: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 04/09/2013 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

4 COMMENTS :

 1. By Alexandra on

  “Urmăm nişte proceduri, pentru că asta e legea în România”
  Dupa ce moare lumea sfasiata de caini si mai trebuie sa moara oameni astfel si acele proceduri nu se finalizeaza, pt ca asta e legea in Romania, nu-i asa?

  Reply
 2. By Alexandra on

  Ai zis bine, “macel”. Si nu vreau sa dezvolt ideea din motive obiective, dar cred ca iti imaginezi cam la ce ma duce mintea…

  Reply
 3. Pingback: Totul până la apa caldă, tovarăşi! | printreranduri.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *