Cu toate că au fost ocazii în care m-am trezit dimineaţa devreme şi n-am protestat, ba chiar mi-a plăcut, nu sunt o persoană matinală. Prefer serile lungi dimineţilor pe repede înainte şi, ca în vremea şcolii, prefer să mă culc cu lecţiile făcute, oricât de târziu, decât să mă trezesc cu ele nefăcute şi, de nevoie, devreme!

Azi, însă, n-am avut de ales şi am început să funcţionez pe la şapte. Cu o cafea pe care nu-mi amintesc când am făcut-o şi un duş care n-a reuşit, nici ăla, să mă învioreze cum trebuie. Pe la cinci m-aş fi culcat aşa, un pic, de după masă, eventual fără escală până a doua zi. Am rezistat eroic, însă nu sunt în stare să scriu ce mi-am propus pentru azi. Totuşi, am făcut o colecţie de chestii simpatice. Dacă aş (mai) fi avut jurnal, probabil le-aş fi trecut acolo.


Şoferul de taxi de azi dimineaţă mirosea a Cool Water de la Bulgari. Habar n-am traseul, nici nu mai ştiu cum arăta interiorul maşinii, dar Cool Water. A fost momentul de cvasi înviorare al zilei. Mă rog, unul din ele. E în top trei parfumuri for him. Pentru mine, zic.

Al doilea (cvasi moment din ăla) a fost Andreea Raluca Arabela Andreescu (sic!), cu care m-am întâlnit la Future Communities – mai multe despre evenimentul ăsta zic mâine. Şi alţi oameni simpatici cu care m-am întâlnit tot acolo. A. Alex Mihăileanu chiar a luat notiţe. Conştiincios, nu ca mine. Dar şi eu am chestii simpatice de povestit. Ha!

O ştire întrucâtva bulversantă în chatul de FB. Adică da. Genul de chestii la care rămâi niţel paf! De data asta, un paf! cu happy end. Happy cel puţin. End mai rămâne de văzut.

Poză cu pisica. Fără nici o legătură. Doar aşa, că se poartă!

Poză cu pisica. Fără nici o legătură. Doar aşa, că se poartă!

#dragăneelie (prietenii ştiu de ce)

A. Articolul ăsta scris de Doru cu replicile şi metodele subversive ale părinţilor. Gen “Treci pe la noi că am făcut mâncarea ta preferată”. În caz că nu l-aţi citit deja. La pariu că o să recunoaşteţi câteva. Dacă nu pe toate. Lipseşte faimosul “Eu te-am făcut, eu te omor!”.

După expo şi conferinţă, o cafea. Teoretic. Practic, o ciorbă şi un platouaş. Urmat de Angela Similea, cu cântecul de mai jos, ascultată într-un Z4. Şi nu, şoferiţa nu e de-o vârstă cu Angela! Nici pe departe :)
(mai facem!)

Ah. Pricep că se vor impozita piscinele. Că e lux să ai piscină. Există pensionari pentru care şi apa caldă consumată pentru un amărât de duş e lux. Zic s-o impozităm şi pe aia.  Şi oxigenul, că e produs de copacii de pe domeniul public. Păi ce naiba?! Respirăm pe gratis?! Păi se poate, stimaţi cetăţeni?!

Am ratat avanpremiera la Domişoara Christina. Aş fi adormit în sală, oricât de îngrozitoare o fi Maia Morgenstern în frumosul film niţel (mai mult?) horrror – adică de-aia presupun că e îngrozitoare. La modul bun.

În fine, ca să nu termin aşa apocaliptic, că nici măcar nu e marţi, de mâine şi până pe 3 noiembrie ofer în fiecare zi câte cinci invitaţii duble la teatru pentru spectacolele UnderCloud la FNT. Ăsta e primul, şi detaliile vin mâine dimineaţă. Că aşa-i norocul meu săptămâna asta, cu trezit devreme!

Ziua voastră cum a fost?

Share: