Guest post by Domnul Sony

Pisicile au fost şi rămân o inspiraţie în tot soiul de manifestări artistice. De la faptul că egiptenii ne venerau până la polidactilele lui Hemingway, Aristocats, Cheshire Cat şi o mulţime de alte mâţomuze care i-au făcut celebri pe stăpânii sclavii lor.

Săptămâna asta avem veşti din modă, cu Choupette Lagerfeld care l-a inspirat pe celebrul său “tată” să vină cu o colecţie de accesorii pentru toate fiţele. Preţurile sunt între 45 (căciula) şi 340 de euro (geanta) şi toate obiectele au mustăţi şi urechi, după cum se poate vedea:

choupette

E ca o femeie întreţinută şi are o personalitate foarte puternică. Servim prânzul şi cina împreună la masă, fiecare cu mâncarea lui. Nu se atinge de mâncarea mea, dar nici nu vrea să mănânce pe podea. Are două îngrijitoare personale, una pentru zi şi una pentru noapte. E mai mult decât răsfăţată, spune faimosul designer despre la fel de faimoasa lui pisică.

choupette Karl

Mai mult, ambele “asistente personale” ale mâţei – Francoise şi Marjorie – trebuie să noteze într-un jurnal năzbâtiile şi obiceiurile pisicii atunci când Karl e plecat de acasă. Fie e plecat mult timp, fie asistentele scriu orice detaliu, fiindcă până acum s-au adunat câteva sute de pagini!
Totuşi, cu toate că e, evident, înnebunit după Choupette, Lagerfeld a negat orice zvon privind apariţia vreunei colecţii de hăinuţe pentru animale, declarând că ideea de a îmbrăca animalele, şi în special pisicile, cu haine i se pare o tâmpenie.
(de altfel, chiar e o tâmpenie!)

Şi iat-o pe Choupette împreună cu Laetitia Casta într-un pictorial pentru V Magazine:

cat model
Presupun că o armată de bărbaţi ar mieuna cu şi de plăcere doar ca să se afle în locul pisicii, muhaha!

Share: