Primul produs Farmec şi, cred, cel mai cunoscut dintre ele, laptele Doina, s-a lansat în 1965, iar doi ani mai târziu la Cluj-Napoca începe producţia seriei de succes Gerovital H3 by Ana Aslan. În 1969, tot la Cluj-Napoca se realizează o altă premieră, primul produs cosmetic produs în România sub formă de spray. Găsiţi o întreagă istorie a companiei chiar pe site-ul lor, cu fotografii, unele chiar de epocă.

Şi, mai nou, o găsiţi şi muzeul amenajat în incinta celui mai nou magazin Farmec, ale cărei porţi se deschid mâine la Cluj, la parterul blocului spray – şi dacă eu, bucureşteancă, ştiu unde e blocul ăla, voi, cei din Cluj îl găsiţi, probabil, cu ochii închişi sau aşa ceva! Deşi, hm, proababil că voi ajunge acolo mâine înaintea unor clujence! :)
Oricum, ideea e să profitaţi de Marea Deschidere, între 11 şi 13 octombrie, pentru că cei mai în vârstă primesc un cadou la orice cumpărătură, iar cei mai tineri primesc un cadou pentru check-in, pe Twitter ori pe Facebook, cu condiţia să folosească #checkinforbeauty. Garantat, după cum se vede, dacă trageţi cu ochiul la pagina lor de FB:

checkin
Dar pe strada Bucureşti 55 din Cluj va fi, mai mult decât un magazin, un adevărat centru de frumuseţe unde doamnele (dar presupun că şi domnii, dacă doresc) vor avea parte de şedinţe gratuite de dermonaliză în care li se va analiza nivelul de hidratare, elasticitatea, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare a pielii, urmând ca, ulterior, să se stabilească tipul de ten şi fototipul. Am trecut printr-o astfel de analiză, acum doi ani, şi am aflat multe despre cum să-mi îngrijesc tenul.

De asemenea, tot în noul centru Farmec, se vor organiza traininguri, pentru ca fiecare femeie să afle detalii despre cum îşi poate prelungi tinereţea şi frumuseţea pielii: ce înseamnă îngriire, de la A la Z, şi, foarte important!, lucrurile pe care trebuie să le ştim înainte de achiziţionarea unui produs cosmetic. Găsiţi detalii mai multe despre asta aici.

magazin

Mi-ar plăcea foarte tare acest centru dacă n-ar fi tocmai la Cluj, dar cred că putem cădea la pace în condiţiile în care, curând, o să avem unul şi la Bucureşti. O să avem, da?
Totuşi, cum pentru câteva zile sunt acolo, la Festivalul Comedy Cluj, ghici cine o să dea #checkinforbeauty, muhaha!

Share: