Când am aflat că există un produs financiar gândit în mod special pentru femei mi s-a părut o chestie cam exagerată, ca să fiu sinceră. Başca, nici opţiunile din aplicaţia de pe FB,Tutorial pentru înţeles femeile, nu mi s-au părut extrem de apropiate de realitate. Adică variantele best of… c’mon!

Însă ideea comunităţii unasiuna.ro îmi place. Şi, între timp, două dintre prietenele mele au achiziţionat produsul, iar eu am aflat de ce se adresează femeilor şi de ce ăsta e un lucru bun, totuşi.

UNA este un pachet care are două componente: asigurare şi investiţii.Vă scutesc de amănunte strict financiare, o să vă spun doar detaliul care mi-a schimbat părerea: pe partea de asigurări acoperă probleme de sănătate importante, cum ar fi tratarea cancerului, încă din momentul diagnosticului, reconstrucţie mamară survenită în urma aceleiaşi maladii, invaliditate de gradul I şi II şi altele. Sigur, nu e suficient să ai o asigurare care acoperă cheltuielile, e nevoie să mergi regulat la control, iar asta e valabil şi pentru bărbaţi şi pentru femei.  Dar e bine să ştii, ca femeie, că ai un fel de plasă de siguranţă. În plus, sper ca genul ăsta de produs să amintească celor prea ocupate că un control medical trebuie să devină la fel de regulat ca plata primei de asigurare!

unasiuna
Revenind la comunitatea online lansată săpămâna trecută, vă invit să aruncaţi o privire pe-acolo din când în când fiindcă o să găsiţi patru secţiuni interesante: Bani şi planuri, cu sfaturi financiare (şi care nu se referă la produsele ING – am apreciat asta!), Femei care ne inspiră, Antreprenoriat şi carieră, Viaţă şi pasiuni – unde am găsit un articol interesant cu resurse despre ce cursuri after work mai există şi cine le organizează. Plus nişte sugestii de lectură – aici – şi, apropo de asta, vă reamintesc că azi a început Gaudeamus.

Nu sunt prea multe articole acum, dar sper să înceapă să se strângă. Nu de alta, dar ieri am văzut că şi în revistele glossy dedicate publicului feminim, teoretic quality, au început să apară chestii de genul “Cum o să mori în funcţie de zodie”! Pe bune?!

Share: