Cred în brandurile care înţeleg să facă parte din viaţa mea, care înţeleg că eu trebuie să ştiu că le pasă, că nu e vorba doar un produs sau un serviciu pe care mi-l oferă, fiindcă, oricum, aproape nici un produs nu e unic, ci e o experienţă menită să construiască o relaţie pe termen lung. Nu un one night stand, o relaţie. Fiindcă dacă tot ce vor sunt banii mei, la următoarea ofertă cu un centimetru/minut mai bună a concurenţei s-ar putea să renunţ la produsul sau serviciul lor.

Acestea fiind spuse, aş vrea ca linia asta aeriană să aibă curse şi la noi. Pentru că:

Şi pentru că au vopsit un avion ca să arate ca-n filmele copilăriei:

magic plane
Dacă a costat? Probabil a costat ceva. Dar a meritat? O, da! Clipul are aproape 2 milioane de vizualizări de ieri până azi şi vă puteţi uita singuri la comentariile de pe pagina lor de Facebook. De exemplu, mulţumirile familie Hughes, cea care a primit televizorul: We love our new tv! Thank you again Westjet! Started our Christmas off great and took a lot of weight off our shoulders. The video makes me cry all over again! -The Hughes Family

Şi ce le răspunde WestJet? Nu, nu “Vă mulţumim că zburaţi cu noi”, în nici un caz. Le spune aşa: We’re glad to hear that you’re enjoying it. You should watch yourselves getting the TV ON THE TV! That would be fun :) Merry Christmas.

Fără “Like dacă vă doreaţi un TV şi Share dacă vă pare rău că n-aţi fost în zborul lui Moş Crăciun”, da?

Share: