Acum câțiva ani, să tot fie vreo opt-nouă, într-o bună zi mi s-a pus pata pe timpul irosit pentru vopsitul unghiilor cu lacuri colorate, așa că am decis să nu mai fac treaba asta decât la ocazii speciale. “Obiceiul” ăsta m-a ținut fix până când am început să descopăr noile culori de la Farmec, și faptul că, așa ca în reclama la nu mai știu ce geamuri, rezistă și rezistă. În plus, mai e și spray-ul pentru uscare rapidă, așa că toată operațiunea cu coloratul are loc mai repede și mai rar! Și uite-așa s-a întâmplat că iar am unghiile făcute tot timpul, doar că acum nu mai pierd vremea cu asta!


Acuma, că sunt în deplasare, nu pot să fac parada culorilor, dar cred că s-au adunat la vreo 30 de sticluțe, cel puțin! Și, deși cutia în care le păstrez nu știe, când revin acasă o să mai adaug vreo câteva, pentru că Farmec a lansat noile colecții de vară, cu cinci propuneri noi în gama Ultrarezistent, trei glittere (gama disco) și nu mai puțin de șapte nuanțe în Farmec Collection!

Și cum zilele astea sunt la Cluj, n-am ratat ocazia de a da o fugă la “Atelierul de frumusețe” din Calea București, pentru un scurt alint cosmetic și pentru câteva din noile culori. Bonus: noul gen Toap Coat cu efect 3D care o să-mi facă manichiura de-a dreptul impecabilă, după cum urmează:

Un om bun a primit o acadea! :)

Un om bun a primit o acadea! :)

Iar alea mici, care au doar 5 ml, numai bine să se termine repede până vine colecția toamnă-iarnă 2014, au primit și niște nume de-a dreptul seducătoare: Feeling Special, Pink Flamingo, Orange Sunset, Yummy Peach, Baked Apple, My Lavender și Green Laguna! Cum să nu le adori?!

Taman de-aia, vă propun să încercați și voi un glitter, un lac ultrarezistent și una din noile culori Farmec Collection, la alegere, alături de noul gel! Vi le dăruiesc, prin tragere la sorți, și tot ce aveți de făcut e să-mi spuneți ce culoare cu nume frumos ați purta și unde. O culoare – un loc. De exemplu, eu mă văd purtând Baked Apple la furat de mere verzi! Știu, nu e frumos, dar măcar se asortează! Puteți să comentați pentru premiu până pe 5 iunie, inclusiv. Spor și inspirație, iar dacă vreți să vi le comandați, le găsiți aici.

Și pentru că am zis că-s noutăți și pentru domni, iată, noile deodorante, în format mic și mare, și patru variante: confident, active, seductive și fresh. Le găsiți alături de celelalte produse pentru domni. Că o veni și vara cândva, zilele astea, și cred că sunt numai bune de folosit! :D

Update: premiul merge la Venera Popa, însă mulţumesc tuturor pentru idei şi sper că aţi identificat (ficat, ficat!) deja culoarea preferată pentru vara asta! :)

Share: