Nesimțirea și mojicia din politica autohtonă ating și depășesc, zilele astea, orice limită a bunul simț. Prin urmare, pe mine, pentru că îmi pasă,  mă apucă dracii în mod corespunzător și îmi vine să scriu numai despre cât de ticăloși sunt unii dintre actorii de pe scena politică autohtonă. N-o să fac asta, totuși, pentru că prefer să păstrez un ton optimist cu subiecte care să ne facă mai degrabă să zâmbim ori măcar, vorba aia, un cântec vesel să cântăm!  Prin urmare, azi ceva de zâmbit. Larg!

???Born to create drama” sunt două spoturi făcute pentru a promova competiția Young Director Awards din cadrul Cannes Lions, au luat premii, sunt făcute de TBWA Helsinki și sunt regizate de Rogier Hesp.

Ăsta e momentul ăla în care mă bucur că Maxine Jazz nu vorbește ci miaună. La câtă imaginație are când vine vorba să facă prostii, nu mă îndoiesc câtuși de puțin c-ar fi găsit soluții cel puțin la fel de creative pentru a mă face KO! După care ar fi ieșit la înaintare cu o mutră nevinovată! Și i-ar fi mers!

max new

PS Mulțumesc, CR, pentru filmulețe!

Share: