S-a scris destul despre bătaia pe care au luat-o show-urile Antenei de la show-urile ProTV-ului, e suficient să te uiți la cifre și, mai mult decât atât, e suficient să te uiți la cele două emisiuni ca să-ți dai seama că la Antene lipsește ceva. C-o fi emoție, umor sau glam, nu știu, dar e clar că maioneza aia nu s-a legat. Poate o să se lege, poate nu, oricum e bine că avem de ales.

Totuși, mi-au atras atenția niște declarații făcute de Horia Brenciu, unele la care cred că ar fi trebuit să se gândească un pic mai mult înainte să le facă.

În prima dintre ele a încercat să spună că Pro-ul nu l-a exploatat destul, inclusiv pe partea de concerte: Nu uitați că în primăvara lui 2011 am avut prima Sala Palatului sold-out, în toamna lui 2011 intram în televiziune, începeam atunci prima ediție (n.r. – Vocea României). În 2012 făceam patru săli de Sala Palatului, nimeni n-a mai avut o săritură de la una la patru săli. (…) în momentul când ai un aur lângă tine… nu că aur, un om pe care poți să-l exploatezi… (de aici)

Problema e că fără expunerea de care a beneficiat din plin la Vocea României n-ar fi umplut alea patru săli si mi se pare aproape amuzant că nu observă că diferența n-a făcut-o el ci expunerea din cadrul emisiunii! Așa că s-avem pardon! Nu spun că nu e simpatic și, uneori, haios. Dar saltul de la o sală la patru s-a datorat apariției în Vocea României și mi se pare distractiv că face o asemenea declarație ignorând treaba asta.

A doua chestie, care mi s-a părut de-a dreptul urâtă, de data asta, nu doar amuzantă, a fost asta: adevărata valoare va fi tranşată după terminarea acestui sezon, nu după primele emisiuni în care sunt mii de factori ce fac din una sau alta lider de audienţă. Publicul decide dacă va câştiga spectacolul sau câteva pledoarii, întoarceri de scaune şi doar voci. (de aici)

Nu e deloc ok să spui despre show-ul pe care l-ai părăsit în favoarea concurenței directe că e făcut din ???câteva pledoarii și întoarceri de scaune???. Really? Asta a făcut și Brenciu până să aibă ofertă de la ăilalți și Vocea României a fost, atunci când era parte din el, cel mai tare din parcare show, nu? (Mă rog, încă e!)

E total lipsit de eleganță, ca să nu zic mai rău și mai mult, să ieși cu asemenea declarații față de locul care ți-a dat o șansă și te-a readus în atenția publicului și fără de care oricum oferta de la Antena n-ar fi apărut…

Share: