Nu știu cine a zis că-s lenți clujenii, dar pare-mi-se că nu s-a întâlnit cu cei de la Farmec! Păi acolo se lansează câteva produse noi în fiecare lună, într-un ritm demn de invidiat! Cercetare, testare, ambalaje, producție, comunicare –  fiecare produs trece prin etapele astea în drumul spre noi și pentru noi, și puțin nu e!

N-aș avea cum să le utilizez pe toate, mai ales că unul dintre produsele mele favorite, la care nu știu când și de ce aș renunța (dar asta e și o provocare pentru compania din Cluj, să scoată altceva care să mă convingă, muhaha!) – mă refer la crema asta – e dintr-o gamă lansată acum vreo câțiva ani, dar fiecare nou produs are motive să mă seducă! Ei, poftim dilemă!
Bunăoară, luna asta am avut ocazia să încerc noua cremă pentru blurare a ridurilor, neam cu demachiantul de care vă povesteam nu cu mult timp în urmă. Așa cum vă ziceam tot atunci, sunt fericita posesoare a unor riduri…. lipsă, adică mai subțire cu semnele trecerii timpului pe tenul meu. Sigur, asta nu mă scutește de probleme, mai ales că fumez! (Daaaa, știuuuu!)

Prin urmare, pori deschiși de care trebuie să am grijă, un ten care se irită destul de ușor și nu-mi pare niciodată suficient de matifiat ori catifelat fără primer și fond de ten, unul cu putere mare de acoperire. Mă rog, probabil ar ajunge și-o acoperire medie, poate chiar și un BB sau CC cream, dar cu obsesia din mintea femeilor nu te joci!

crema blurare riduriEi bine, crema asta nouă penntru blurare a ridurilor nu acoperă, desigur, ce nu există oricum – v-am zis că n-am riduri – însă are cea mai delicată și minunată textură din lumea cremelor, iar după ce o aplici într-un strat foarte subțire și doar după crema hidratantă obișnuită, tenul se matifiază și capătă luminozitate, în așa fel încât eu, una, am renunțat la primer și mai că aș încerca și un fond de ten cu acoperire mai mică peste ea, așa de mare e diferența. Musai de încercat, vă zic!, și cred că nici sora ei, crema pentru luminizotate și hidratare nu-i de colo!

Celălat produs Farmec asupra căruia aș vrea să vă atrag atenția e, de fapt, o nouă gamă… de culori! Pentru că, ta daaaaa!, s-a schimbat sezonul, așa că Farmec Collection, adicătelea ojele alea mici și drăguțe (și ieftine!) au șapte nuanțe noi, după cum urmeaza: Enjoy your dark side (negru), Your Highness (albastru), Go get them, girl (verde), Santa’s here (roșu), Honey, I’m home (un fel de chihlimbariu), It’s freezing out there (gri) și, în fine, Trees Rock (un verde albăstrui sau așa ceva).

rosu
Le-am încercat pe toate, mai puțin aia de culoarea chihlimbarului, fiindcă am unghii scurte acum și nu mi se pare că ar merge. Dar îi vine și ei vremea, nu scapă!

Și uite-așa s-a săvârșit și noiembrie cu Farmec! Și nu c-aș vrea să nu fie o surpriză, totuși, dar săptămâna viitoare blogul împlinește patru ani și, mă rog, s-ar putea să fie și niște daruri fermecate pentru cititori. Da’ e surpriză, da? Shhhh!

lacuri

Share: