Se termină un an, cu bune și cu rele, un an la finele căruia sper că ați fost mai generoși și v-ați propus să fiți mai buni… de mâine încolo! Știu că ați făcut și primit multe cadouri, doar e sezon, nu se face să nu pui sub brad un pachețel cât de mic pentru fiecare, e ocazia cea mai bună pentru a dărui.

Pe de altă parte, însă, fiecare (se) așteaptă să primească ceva acum, de Sărbători. Dar după?

Ar fi trebuit, în decembrie, să vă indic, firește, Farmec, ca sursă pentru cadouri, dar cred că voi știți asta deja. De doi ani, de când sunt una dintre ambasadoarele lor online, v-am recomandat, lună de lună, produsele noi pe care ei le-au lansat și eu le-am testat. A fost o colaborare cum nu se poate mai bună, una în care a existat încredere reciprocă și în care nu mi s-a impus niciodată să scriu despre ceva ce nu încercasem ori să scriu altfel decât părerea mea onestă, și sper ca această colaborare să continue și în 2015 și la anul și la mulți ani, vorba aia!

Știu deja câteva dintre noile produse pe care le vor lansa la anul și, credeți-mă, vor fi surprize plăcute, iar eu abia aștept să le încerc. Printre game, Gerovital Happiness, cea din care am primit deja o mostră de cremă de corp care miroase a mousse de zmeură și are un pic, un pic de tot, da?, de sclipici, fix cât pielea să radieze de hidratată ce e! I love it!

Dar nu vreau să scriu neapărat de Farmec acum ci să vă amintesc de plăcerea de a dărui. Indiferent de faptul că acum, de Sărbători, aspectul ăsta a fost acoperit, cumva la impuse, că așa e tradiția. Să vă amintesc de plăcerea de a desface o cutie nouă cu cremă și de bucuria de a dărui cuiva un motiv de zâmbet.

cutie

Astfel, în ianuarie, luați niște creme de mâini de pe site, aia cu glicerină, clasică, e printre produsele care au 25% reducere până pe 4 ianuarie, costă 6.50 de lei, o nimica toată, și oferiți-le vecinei în vârstă, colegei care are grijă ca biroul vostru să fie mereu curat, și nu uitați să păstrați una și pentru voi. Casetele Doina, cu faimosul lapte și cremă sunt, de asemenea, reduse. Le luați, pe amândouă, cu 7.67 lei și pe cuvânt că găsiți cui să le oferiți dacă vă propuneți asta. Crema e perfectă pentru orice tip de piele, iar Laptele Doina are mai multe întrebuințări decât am eu vreme să scriu acuma!

Ideea e că pentru câțiva lei puteți face o bucurie neașteptată care, vă asigur, depășește valoarea investiției voastre. În ianuarie, când oricum, cu excepția sărbătoriților, Ioni și Ioane, nimeni nu se mai așteaptă la daruri.
(Pentru ei, apropo, verificați produsele în ediție limitată, cum ar fi cele patru noi parfumuri)

Hai să fie 2015 anul în care suntem mai buni și mai generoși. Așa, doar pentru că putem!

Share: