Am mai spus în câteva rânduri că am o admirație profundă pentru Apple, chiar dacă toate device-urile mele nu țin de marea companie. Nu pot să nu apreciez, însă, că la ei toate se leagă, e un sistem în care, odată intrat, nu prea ai motive să ieși. Iar iPhone, mai ales dacă e cel mai recent lansat pe piață, e un statement. De-aia nu mă miră câtuși de puțin isteria și discuțiile pe marginea lansării iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Dar ce aduc ele în plus, în afară de un boost la ego-ul posesorilor?

3D Touch display, care propune o metodă diferită a felului în care utilizatorul interacționează cu aparatul, Flash pe FaceTime, pentru selfie-uri, dar și o cameră mai bună, și LivePhotos, cam ca alea din Daily Prophet (ziarul din seria Harry Potter, dăăăăă!). Plus Reachability.

iPhone 6s și iPhone 6s Plus au stabilit și un nou record de vânzări, în primul weekend de la lansare, în doar 12 țări, respectiv 13 milioane de unități față de cele ???doar??? zece milioane pe care predecesoarele l-au reușit, și față de 12 milioane, cifra la care se așteptau analiștii.

Oficialii americani au declarat că până la finele anului, cele două aparate vor fi de găsit în 130 de țări, iar mâine pe 9 octombrie, e prima mare lansare, în 40 de țări.

Și, desigur, și noi pe listă, astfel că Vodafone România va lansa noile iPhone la miezul nopții, chiar în primele secunde din 9 octombrie. Asadar, în seara asta, începând cu ora 22, cei care vor sa achizitioneze un iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, pot merge la unul dintre cele 15 magazine deschise până dupa miezul noptii în mai multe orașe din țară – lista completă e aici.

În Capitală, cele două telefoane pot fi cumpărate la noapte din Baneasa Mall, Plaza Mall, Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni, dar și de la magazinul de pe Lipscani 27, acolo unde evenimentul va fi marcat în mod special. Iar cu abonamentul RED 89, utilizatorii pot achiziționa noul iPhone 6s la 0 Euro și noul iPhone 6s Plus la 99 euro.

Aș zice că nu pricep clar graba asta de a avea primul un astfel de gadget, dacă eu însămi nu m-aș fi bătut cu toți copiii din lume în vreo două rânduri, la lansările cărților din seria Harry Potter, așa că da, înțeleg foarte bine. În plus, acum există și pe roz. Și prevăd multe fetițe (eu sigur știu una!) care vor dori să facă upgrade doar pentru că… roz! It’s the new obsession!

pink
Iar dacă nu vă place pe roz, rușii de la Caviar au lansat varianta super exclusivistă de mai jos, doar 63 de exemlare, un mizilic de aproape 3000 de euro. Mulți veniți, probabil, dar Putin-i aleși!

putin
PS Vodafone România furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, cu o medie de 36 Mbps, potrivit unui studiu extins, publicat astazi de catre OpenSignal. Informatia din raport are ca sursa 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G, care au contribuit cu date in perioada iunie-august 2015. Pentru mai multe informatii, studiul e aici.

Share: