În afară de cazul foarte puțin probabil în care citiți postarea asta pe o pagină printată și nu online, v-aveați cum să scăpați de ???Hei fato??? și seria de imagini în care Ryan Gosling amenință cu căratul bagajului emoțional – printre altele. Apropo! Ryan Gosling? Pe bune? Nu sunt destule lucruri greșite pe lumea asta ca să ne imaginăm și că RG ar fi cel mai (co)rupător de inimi? Da, știu. Hey girl. Dar chiar și-așa!

Mă rog. De gustibus. Să revenim. Deci ați văzut seria, nu se poate altfel. Probabil și reacția, tot fără virgula absolut necesară: ???Hei băiatule???.

Funny. Lumea s-a amuzat, a dat share, a apărut și pe bloguri, s-a viralizat.

hey
Între timp, au apărut, desigur, reacții la reacții după reacții ca urmare a reacțiilor reacțiilor și tot așa, un lanț din ăsta de nu se mai termină, toată lumea simte nevoia să informeze – cu sau fără poze – că făcea-ți-aș ceva care sună a înjurătură, dar de fapt e drăguuuuuuț. Sau pe-acolo.
Gata! Next! E plictisitor deja și nu mai are nici un haz a șaptea zi după scriptură.

Care, în cazul nostru, rimează prea bine cu friptură, aia de revelion după care brandurile nu par să-ți revenit, fiindcă, în afară de trei reacții (F64 – imho, cam sexist, Lidl – mi-a plăcut ideea, dar sper că s-au prins toți de ironie), și Lupa, un fotograf de animăluțe care a postat o (foarte inspirată) serie cu pisici și căței), și alea venite abia azi  – tevatura a început luni, azi e vineri – n-am văzut nimic. Și se puteau face o grămadă de chestii misto!

Așa că ???Hei, brandurilor!???, trezirea!
Ah, și, că tot veni vorba, e hei virguă fato, hei virgulă băiatule.

Share: