Anul trecut pe vremea asta dădeam refresh la ploualabontida.com și mă amuzam teribil de umorul inițiatorilor, iar între timp urmăream discuțiile de pe pagina festivalului dar și cârcotelile și sfaturile prețioase ale unora și altora, de zici ca toți erau, frate!, specialiști în festivologie udată de ploaie! De fapt, am și scris pe tema asta!

Altfel, prefer oricând un duș răcoritor căldurii, deci pentru mine ploaia nu e deloc un capăt de țară. Iar anul ăsta, în ciuda prognozei meteo, nu chiar dintre cele mai prietenoase, ma duc (iar!) la Castel!
Iar, și cu același partener de blog ca anul trecut, că așa sunt eu, fată fidelă, mai ales dacă partenerul are MasterCard – #deneprețuit, cum s-ar zice! Iar dacă anul trecut am fost pentru o singură zi, ultima (și am adus un prea drăguț interviu în exclusivitate cu Felix Riebl de la Cat Empire, apropo), anul ăsta mă duc pentru tot festivalul: dacă-i bal, păi bal să fie!

Mnu, încă nu mi-am făcut bagajul, nici măcar nu am decis dacă-mi iau și cizmele de cauciuc sau doar bocancii, însă am niște unghii proaspăt vopsite aproximativ electric (and I never!!!), o cordeluță cu luminițe (electrice, d-oh!) și chef de explorat domeniul de la Bonțida!

Ah, da, și cardul partenerului (okok, e MasterCard, dar e al meu, pe numele meu, da?), adică fix ăla cu ajutorul căruia o să-mi încarc online brățara electronică pe electriccastle.ro și o să-mi văd de festivăleală în loc să fiu preocupată de scos bani, rest, mărunțiș și alte detalii din astea neplăcute și degrabă mâncătoare de timp.

EC
Apropo, treaba asta are la baza tehnologia contactless RFID, într-o formă ușor de utilizat, care o să funcționeze fix ca un ???portofel digital???, și sper s-o văd la cât mai multe evenimente viitoare pe plaiurile mioritice fiindcă una dintre cele mai frustrante chestii la un festival e să stai la coadă la jetoane, să-ți iei prea multe ori prea puține (oricum, niciodată destule) și fie să mai stai la o coadă pentru jetoane noi, fie la aia pentru recuperat banii pe jetoanele suplimentare. Meh!

Am notat, oricum, și anul trecut, că la multe dintre chioșcuri exista terminal contactless funcțional, iar plata se făcea aproape instant, dar metoda asta cu brațara preîncărcată mi se pare și mai prietenoasă, prin urmare, din partea mea, Electric Team + MasterCard = LOVE!

În fine, partea cea mai bună este că anul ăsta, fiindcă sunt acolo în toate cele patru zile, n-o să mai plâng precum Maxinache la ușă că tot timeline-ul meu e invadat de poze de-acolo, ci o să ostez și eu poze, muhaha! Mă găsiți inclusiv pe #electriccastle și #denepretuit, dar până atunci mă duc să-mi descarc pozele din telefon ca să am loc de surprins atmosfera electrică!

PS Poate unii dintre voi știți că mi se pare total golită de conținut expresia ???oameni frumoși???. Ei bine, la EC o să fac o excepție și-o s-o permit. Voi ați văzut pozele de anul trecut, atmosfera, oamenii? Ei, bine, sunt frumoși!

Share: