S-a tot dat cu share un spot lansat ieri de Kenzo pentru promovarea noului lor parfum, World. Presupun că-i de fete, că reclama are o protagonistă, dar la fel de bine poate fi și pentru pisici pe amfetamine sau canguri piliți și cu chef de dans.

N-am avut chef și vreme să mă uit până acuma, da’ prea era cu wow și ah, și-n plus, factorul determinant, am vazut la cineva că ar fi un plagiat după Weapon of Choice care e în top zecele meu personal la videoclipuri, așa că am apăsat play în secunda doi.

Poftiți minunea, mai jos, să nu comentăm pe stomacul gol. Material didactic, cum ar veni.

Una peste alta, o super producție în care au fost implicați oameni șmecheri în branșa lor, cum ar fi regizorul Spike Jonze (Being John Malkovich și Her, printre multe altele) și coregraful de la Chandelier-ul Siei, Ryan Heffington.
A. Spike Jonze a regizat și clipul Weapon of Choice, cu Walken care dansează ca un nebun, (sărit de pe) fix cam ca fata asta. Deci nu e un plagiat, e un soi de remake și ceva mai multă ironie.

Bun, bine. Înțeleg că e o formă de parodie la reclamele siropoase pe care le vezi în general pentru parfumuri, dar, totuși, la final n-am putut să nu mă întreb dacă noul Kenzo e ceva cu care te dai sau ceva de tras pe nas la propriu.

În fine, ok, probabil că atunci când nu reușești să spui (altfel) o poveste, poți s-o dai și pe Mutant Brain – așa se cheamă piesa din spot. Altfel, un clip foarte reușit pentru băieții ăștia care au scos-o – DJs Sam Spiegel & Ape Drums și Assassin.

A. Faza cu ???piu piu??? din degete mi-a plăcut, asta aș vrea și io, m-aș distra un pic, măcar cât să trag în sinistra statuie a cartofului din centrul Capitalei și în vreo alte câteva! Piu! Piu!
Hai, fie, nici linsul statuii n-a fost așa rău. Sau Margaret Qualley, protagonista de doar 21 de ani.

Putea la fel de bine să fie reclamă la Lenor, la pastile de menopauză sau analgezice, la băuturi cu şi fără alcool, snackuri (nu eşti tu când ți-e foame), ba chiar și la Cumințenia Pământului – dacă aia ar fi fost ???statue of choice???. Și nici rochia nu m-a dat pe spate, deși culoarea e mișto, dar am apreciat (mult) un detaliu din brățară – vă prindeți voi de ce dacă sunteți un pic atenți. Ador genul ăsta de atenție la detalii!

kenzo

Share: