December 23

Crăciun-supriză! (quickie)

Ziua de Crăciun nu se schimbă precum ziua de Paşti şi nici nu se sărbătoreşte pe 29 februarie, odată la patru ani. În fiecare an, de când mă ştiu, şi probabil nu se va schimba curând, Crăciunul se sărbătoreşte pe 25 decembrie. Adică ştiu foarte bine când pică, şi anul ăsta, şi în 2050, dacă mai trăim până atunci – noi să fim sănătoşi!

Şi atunci, cum mama cadourilor eu mă trezesc cu o mulţime de lucruri de făcut azi şi mâine, de parcă m-ar fi luat prin surprindere?! Şi în fiecare an păţesc la fel, las pentru ultima zi (ah, cum? mâine e 24?!?) ditai lista, în loc să fie totul pus la punct şi eu să mă bucur de un pic de tihnă împachetând cadouri şi …

Ah, am uitat să iau fundiţe!


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 23/12/2010 by ruxandra in category "De-ale fetelor

6 COMMENTS :

 1. By ruxandra (Post author) on

  am terminat si eu cumparaturile de cadouri, dar mai am de facut piata, de facut bradul, de facut curat dupa, manichiura & pedichiura, apoi bucatarit..

  ah, da, un elf ar fi bun, poate, da’ cred ca daca impart treaba, impart si cadourile (pentru asa cumintenie!), deci nu :))))
  sa fie toate ale mele, zic! :D

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   aflu si eu asta, nu ca n’as fi crezut, fireste, ca doar a zis presedintele, deci trebuie sa fie adevarat, nu? :))))
   sa’ti fie fain si tie, cristi! as fi trecut si’o caravana la bilant, sa stii!

   Reply
 2. By costelus on

  Fundite, fundite, da’ quickie stii ce-nseamna? :) Nici eu n-am stiut si s-o ris de mine la greu cind am intrebat pe cineva daca are timp de-un quickie!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *