December 12

Daruri pentru cititori: Bucuriile care ajung la timp

Ieri pe FB cineva de la mine din listă întreba de un curier de încredere, că ăla nu răspunde, ălălalt nu poate veni să ia pachetul și mai știu eu ce. I-am recomandat TNT, fiindcă mie mi se par de încredere și pentru că n-am auzit pe nimeni să se plângă de ei. Și, nu în ultimul rând, cum am mai zis, știu chestii de la ei din curte!

Zis și făcut, a zis persoana în cauză, o oră mai târziu, pachetul era deja predat curierului la Cluj!
Azi dimineață, abia făcusem ochi, sună telefonul. Bună ziua, sunt de la TNT, aveți un colet, sunt la parter, sunteți acasă?  Suna omul la interfon, dar eu nu aud interfonul din dormitor, că țin ușa închisă pe motiv de mult prea matinala Maxine Jazz. Îi zic că deschid imediat, trag niște haine pe mine, încerc să-mi recompun o mutră, cât de cât, să nu spariu omul, așa, de dimineață, în fine, vine, îmi dă o cutie albă, îi semnez pe o jucărie electronică, el pleacă, eu mă duc în bucătărie să iau un cuțit.

Desfac ambalajul, desfac cutia și dau de un pachet învelit în hârtie colorată. La momentul ăsta probabil voi v-ați prins că taman eu recomandasem curierul care avea să-mi aducă un pachet chiar mie, dar eu nu adunasem doi cu doi, că era prea devreme, și nici nu băusem cafeaua, așa că eu nu m-am prins. Și am urces la desfăcutul pachetului de hârtie colorată și de-acolo au ieșit pe rând unul, doi, trei ursuleți! Ursuleții din BRAVE! Cei mai ursuleți din lume și simpatici și drăguți și plușați și originali de la tata lor Disney, pe care i-am avut și cover photo și poză de profil și la comentarii cu emoticoane. Pur și simplu sunt irezistibili! Ei:

braves
Am chiuit ca un copil în prima zi de sanie din viața lui, în prima zi cu zăpadă din viața lui! Și mai era și o scrisorică, cea mai drăguță din lume! Pe cuvântul meu că am fost cel mai fericit copil azi dimineață, și încă nu văzusem că a apărut și soarele! Cadoul este de la Diana de la Cluj, pe care am cunoscut-o într-o vrie festivalieră chiar la ea în oraș, fiindcă citea printre rânduri și a vrut să bem o cafea, ceea ce s-a și întâmplat. Și a vrut, ea, așa, să-mi facă o bucurie! Băi, și ce i-a reușit, zău așa!

Ultimul din seria de Daruri pentru cititori de anul ăsta e o mână de ajutor pentru a face bucurii altora fiindcă eu cred că cel mai frumos e să dăruiești, aia e bucuria autentică, cea care face pe cineva un om mai bun și… mai dăruit! Prin urmare, am pentru voi, de la partenerul TNT Express România, trei pachete a câte trei expedieri, fiecare. Practic, voi alegeți cadourile, iar transportul va fi asigurat*!

În schimb, vreau de la voi povestea cadoului care v-a încântat pe voi cel mai mult, atenție!, atunci când l-ați dăruit. Aveți vreme până joi, 18 decembrie, ora 14. Și, ca sa nu rămân datoare, mă gândesc acum la multe cadouri făcute, dar cred că cel care m-a bucurat cel mai tare și pe mine a fost, probabil, o minge de fotbal luată pentru un copil care era ditai adultul, dar care își dorise una originală, din piele, toată copilăria lui petrecută într-un orășel prăfui din Moldova. O are și acum!

Update: Maria, Gabi si Nelu sunt castigatorii – primiti curand un email! :)


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 12/12/2014 by ruxandra in category "concurs

9 COMMENTS :

 1. By adi on

  A fost o bucurie sa vad bucuria sotiei mele atunci cand i-am daruit cartile preferate. Ei ii place sa citeasca si imi amintesc ca isi cautase cartile la librariile din oras si nu le gasise, asa ca m-am ocupat eu de ele si le-am gasit pe net.

  Reply
 2. By Jorjette on

  Fix ca un copil m-am bucurat si eu cand m-ai anuntat ca am castigat! Saream in sus si ii spuneam sotului meu ca am castigat decoratiuni de sarbatori!

  De cele mai multe ori, cadourile primite, surprizele, scot tot ceea ce e mai bun din noi!

  (nu m-am putut abtine sa nu comentez, dar comentariul meu nu trebuie si nu poate fi luat in considerare pentru concurs, e doar inca o multumire)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   Pai am inchis concursul, asa ca acuma pot si eu sa comentez :))
   Si sa spun ca imi pare bine ca IKEA si cu mine ti’am facut o bucurie acum, de sarbatori! Sa le ai faine si line!

   Reply
 3. By lala on

  Si pe mine m ai facut fericita ieri cand am vazut ca am castigat antivirusul. E prima data cand castig ceva, multumesc :*

  M a bucurat cadoul facut mamei mele, acum 2 ani, i am schimbat ochelerii de vedere. S a bucurat ca un copil, ea nu si a permis sa ii schimbe.

  Reply
 4. By nelu on

  Pe mine ma face fericita de cate ori ii trimit pachete/daruri fetei mele care locuieste in alt oras.
  M-a incantat mult cand i-am dauruit ei rochita mult visata, atunci cand a fost domnisoara de onoare la o nunta. Si acum o are.

  Reply
 5. By gaby on

  M-a incantat sa ii fac cadou unui vecin o masinuta pe care si-o dorea si parintii nu si-au permis sa o cumpere. A fost tare fericit :)

  Reply
 6. By maria on

  Anul asta am participat pentru prima data la o strangere de genul shoes box.
  Sunt foarte fericita, am luat cutia mea de pantofi, am ambalat-o cu toata dragostea, am pus in ea hainutele fetitei mele cu tot dragul si cu multa bucurie.
  acum ma tot gandesc ca poate ajung la un bebelus al caror parinti se vor bucura si le vor fi utile.
  sunt foarte incantata si imi tresare inima numai cand ma gandesc

  Reply
 7. By gaby on

  Multumesc mult!
  Din pacate nu imi mai amintesc parola la mail deoarece nu l am mai folosit de mult timp.
  Puteti oferi premiul meu altei persoane.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *