Ca la orice concurs respectabil de genul “Să nu ne luăm chiar aşa în serios”, am întrebat concurenţii cum ar salva ei lumea in calitate de Mister Twitter şi iată ce au răspuns cei şapte finalişti:

Cetin Ametcea – blogtwitterfacebook – “Ii voi darui samanta mea”

Cristi China Birta – blogtwitterFacebook – “O sa interzic astfel de concursuri care impiedica oamenii munci sa creeze plus valoare societatii”

Andrei  Crivăt – blogtwitterFacebook – “Voi face sa fie bine, e o promisiune pe care mi-am asumat-o deja public”

Crocodilu – blogtwitterFacebook – “Toată munca mea de până acum de pe twitter s-a axat pe atingerea obiectivului de a ajunge Mister Twitter. Aşa cum promit şi prin sloganul meu electoral, îmi iau angajamentul de a vă face zilele mai frumoase pe twitter prin statusuri la fel de geniale, precum personalitatea mea ludică, jovială şi optimistă. În traducere: o să vă fac să râdeţi!”

Andrei Dobra – blogtwitterfacebook – “voi arata lumii ca poti castiga un concurs de mister chiar daca nu esti cel mai frumos”

Adi Hădean – blogtwitterFacebook – “În primul rând, o să-mi iau chiloții roșii peste ștrampii albaștri, o să fâlfâi de două ori din mantie și o să dispară și foametea din Africa și războaiele din Orientul Mijlociu”

Marius Matache – blogtwitterfacebook – “Cantandu-i!”

Dacă doriţi, domnilor candidaţi, fireşte că puteţi reveni asupra răspunsurilor voastre, în orice manieră, via blog, twitter sau Facebook. Nu m-aş baza pe focurile de pe dealuri, însă, şi nici pe porumbei călători, pe motiv că aproape jumătate din juriu posedă pisici!

În schimb, vom lua în considerare orice au de spus fanele şi susţinătorii despre voi!

Acestea fiind spuse, poftiţi de votaţi. Până luni. Un vot per votant. Decizii, decizii… :))

Pentru a face lucrurile şi mai picante, Patrick de Hillerin a anunţat că Mister Twitter va fi luat la întrebări şi inclus (nu cu forţa!) în galeria Mari Amanţi Români de la Academia Caţavencu. Celebrity it’s on the way, deci!

De asemenea, nu uitaţi de premii!

Partener: SmartGifts.ro

Sponsori: Air France România, Body Art Wellness Club, Orhideea SPA, manly.ro

Share: