August 8

Mioara Roman: casă mare, nesimţire mare!

Mioara Roman se plânge oricui doreşte s-o asculte că RAPPS vrea s-o lase pe drumuri. Că viloiul din Primăvrii, în care locuieşte, nu mai are chirie 37 de euro, ca pe vremuri, ci 6000 de euro, probabil cam cât e preţul corect acum pe piaţă.

Din 2008, de când s-a mărit chiria, doamna Roman n-a mai plătit deloc, iar acum se plânge că onor statul i-a pus sechestru pe vila de la Sinaia şi tot onor statul nu pricepe, dom’le, că săraca femeie are doar o pensie de 1800 de lei din care, vai!, nu poate plăti chirie de 6000 de euro. Ceea ce, la o aritmetică simplă, e corect…

… daaaaaar! dacă n-are bani de plata chiriei la viloi, de ce nu se duce să stea într-o garsonieră în Drumul Taberei sau pe undeva pe unde-şi permite?! Că oricum, ca fostă nevastă de fost premier, nu mai are nici un drept să stea cu chirie în vila protocolului de stat! Ca să nu mai spun că madam Roman mai are şi-o vilişoară la Sinaia, obţinută la partaj. Aer curat, perfect!

Niciodată n-am priceput lamentarea celor care spun că nu le ajunge pensia să plătească întreţinerea şi/sau chiria locuinţei mari în care aleg să trăiască. De exemplu, la ce-i trebuie Mioarei vilă cu peste 200 de mp utili?! Că e greu şi să-i cureţi, costă Pronto, mopul, Mr. Propper şi alte produse de genul. Plus că la etatea doamnei nici nu e recomandat atâta efort, poftim, că era aproape să facă un infarct!

Asta ca să nu mai spun că, legal, cică firmele Catincăi Roman, care şade cu maman în căsoi, nu produc nimic. Adică, bre!, chiar se aşteaptă cucoanele astea ca cineva să creadă că vila din Primăverii + mamă, fiică şi nepoată se întreţin din pensia de 1800 de lei?!

Cu atât mai mult cu cât acu’ vreo lună Catinca declara că ea nici nu se spală pe faţă cu apă de la robinet! Hai, mă lăsaţi?!

sursa foto


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 08/08/2011 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

5 COMMENTS :

 1. By Green on

  Probabil crede ca totul i se cuvine iar ceilalti trebuie sa munceasca pentru ea! Unele persoane sunt urate atat pe exterior cat si pe interior.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   hai sa nu comentam aspectul MR. oricum are o varsta si oricum e irelevant in context :)

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   dap, asta ma scoate din sarite! sa se mute in vila oanei, cred ca o primeste, ce naiba! :))

   Reply
 2. By vio on

  Cat a fost dl Roman in peisaj si aceste dne erau in centrul atentiei. Dna Roman macar a avut o profesie, ca fiicele sunt niste ratate din punctul meu de vedere. Creatoarea care nu stiu ce face ca daca te uiti cum se imbraca zici ca e totul din Obor, cea mica se lauda cu Sorbona ei dar de fapt nimeni nu stie ce face…relatii cu stripperi ( sunt si frumoase😂😂) acu’ are un sot sofer. Toata lumea are ceva cu ele, toate relele li se trag de la politica etc…ele sunt victime…ce sa spun. Toate 3 sunt ridicole, parca sunt personaje de mahala care au ramas fara “mostenirea de la mamica”. Mai multa clasa si decenta nu le-ar strica. Domnul Roman vad ca isi traieste viata perfect, pe ele cine nu le lasa?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *