Zvonul despre povestea de dragoste a celor doi care a ajuns la final a venit pe la finele săptămânii trecute, cum că Heidi Klum urmează să ceară divorţul de soţul ei, Seal, dar abia astăzi a apărut şi confirmarea. Într-un comunicat comun, cei doi confirmă divorţul şi spun că motivul acestuia e, în lipsa altui cuvânt pentru englezescul “grown apart”, înstrăinarea.

După şapte ani cu multă dragoste, loialitate şi fericire, am decis separarea. Avem în continuare cel mai adânc respect unul pentru celălalt şi continuăm să ne iubim, dar ne-am înstrăinat. Despărţirea este amiabilă, iar protejarea copiilor noştri rămâne principala noastră preocupare, mai ales în această perioadă de tranziţie.

Mulţumim familiei, prietenilor şi fanilor pentru cuvintele lor frumoase de sprijin şi, de dragul copiilor, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea – se arată în comunicat.

Heidi Klum şi Seal s-au căsătorit în 2005 şi, de atunci, şi-au reînnoit jurămintele în fiecare an, în prezenţa celor apropiaţi. Au împreună patru copii, doi băieţi: Henry şi Johan, şi două fetiţe, Leni, al cărui tată biologic e Flavio Briatore,  şi Lou, care are doar doi ani. Cei doi s-au cunoscut când Heidi era însărcinată deja cu Leni, iar Seal a asistat la naşterea acesteia şi a şi înfiat-o, ulterior.

Mereu mi s-a părut una dintre cele mai frumoase poveşti, un fel de Beauty and the Beast din lumea vedetelor, iar când Seal a fost la Bucureşti a vorbit mult şi frumos despre familia lui. De asemenea, au şi făcut o mulţime de proiecte împreună. Iată ultima fotografie împreună a celor doi, din decembrie 2011 (via contul de twitter al lui Heidi):

La Globurile de Aur din acest an, Heidi Klum a venint neînsoţită.

Gurile rele spun că el vinovat de despărţire ar fi Seal care, în ultimele luni, ar fi petrecut ceva mai mult decât ar fi normal pentru un familist fericit. Indiferent de motiv, însă, e cert ca istoria iubirii celor doi s-a sfârşit, aşa cum arată şi Seal, pe contul său de twitter:

Îmi imaginez că nu e simplu să îngrijeşti o relaţie când toată lumea, la propriu!, e cu ochii pe tine şi orice gest sau cuvânt e preluat şi, eventual, răstălmăcit, dar mi se părea că cei doi au reuşit să găsească reţeta succesului vieţii de familie. Una agitată, cu multă muncă, proiecte şi obligaţii “de vedetă”, dar din care nu lipsea “împreună”. Se pare că n-a fost suficient. Păcat.

Share: