January 23

Seal şi Heidi Klum divorţează

Zvonul despre povestea de dragoste a celor doi care a ajuns la final a venit pe la finele săptămânii trecute, cum că Heidi Klum urmează să ceară divorţul de soţul ei, Seal, dar abia astăzi a apărut şi confirmarea. Într-un comunicat comun, cei doi confirmă divorţul şi spun că motivul acestuia e, în lipsa altui cuvânt pentru englezescul “grown apart”, înstrăinarea.

După şapte ani cu multă dragoste, loialitate şi fericire, am decis separarea. Avem în continuare cel mai adânc respect unul pentru celălalt şi continuăm să ne iubim, dar ne-am înstrăinat. Despărţirea este amiabilă, iar protejarea copiilor noştri rămâne principala noastră preocupare, mai ales în această perioadă de tranziţie.

Mulţumim familiei, prietenilor şi fanilor pentru cuvintele lor frumoase de sprijin şi, de dragul copiilor, vă rugăm să ne respectaţi intimitatea – se arată în comunicat.

Heidi Klum şi Seal s-au căsătorit în 2005 şi, de atunci, şi-au reînnoit jurămintele în fiecare an, în prezenţa celor apropiaţi. Au împreună patru copii, doi băieţi: Henry şi Johan, şi două fetiţe, Leni, al cărui tată biologic e Flavio Briatore,  şi Lou, care are doar doi ani. Cei doi s-au cunoscut când Heidi era însărcinată deja cu Leni, iar Seal a asistat la naşterea acesteia şi a şi înfiat-o, ulterior.

Mereu mi s-a părut una dintre cele mai frumoase poveşti, un fel de Beauty and the Beast din lumea vedetelor, iar când Seal a fost la Bucureşti a vorbit mult şi frumos despre familia lui. De asemenea, au şi făcut o mulţime de proiecte împreună. Iată ultima fotografie împreună a celor doi, din decembrie 2011 (via contul de twitter al lui Heidi):

La Globurile de Aur din acest an, Heidi Klum a venint neînsoţită.

Gurile rele spun că el vinovat de despărţire ar fi Seal care, în ultimele luni, ar fi petrecut ceva mai mult decât ar fi normal pentru un familist fericit. Indiferent de motiv, însă, e cert ca istoria iubirii celor doi s-a sfârşit, aşa cum arată şi Seal, pe contul său de twitter:

Îmi imaginez că nu e simplu să îngrijeşti o relaţie când toată lumea, la propriu!, e cu ochii pe tine şi orice gest sau cuvânt e preluat şi, eventual, răstălmăcit, dar mi se părea că cei doi au reuşit să găsească reţeta succesului vieţii de familie. Una agitată, cu multă muncă, proiecte şi obligaţii “de vedetă”, dar din care nu lipsea “împreună”. Se pare că n-a fost suficient. Păcat.


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 23/01/2012 by ruxandra in category "Necategorizate

6 COMMENTS :

 1. By Claudia on

  Nuuu cred! :( Era cea mai interesanta pereche din show-biz, mi-era drag tare de ei si nu pareau nicio clipa ca sunt altfel decat innebuniti unul dupa altul. Poate ca unul dintre ei a calcat stramb. M-as gandi ca ea, ca cine s-ar satura de Heidi Klum? :))

  Dar stiu si cazuri mai pamantene care au patit-o cu instrainarea, asa ca e o varianta destul de plauzibila.

  Pacat. Cand se intampla si la case mai mari, parca iti ia inca o speranta ca tie n-o sa ti se intample – pentru pesimisti, sau te incurajeaza ca nu esti singurul care o pateste – pentru optimisti.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   de fapt, cica el ar fi fost de vina, nu ea. pe undeva, poate se explica, el a declarat candva ca s’a simtit complexat multi ani din pricina semnelor pe care le are pe fata.
   si mie imi era tare drag de ei, ca altfel nu scriam. divorturile de vedete nu prea intra in sfera intereselor de printre randuri :)

   Reply
 2. By MissAnnie on

  Nu stiu cati dintre barbati ar face ceea ce a facut Seal (sa se cupleze cu o femeie insarcinata si sa-i infieze copilul; si in plus sa asiste la nastere). In mod sigur s-au iubit foarte mult. Si imi pare rau cand aud ca nici dragostea adevarata nu poate trece peste orice.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   da, iata ca nici macar dragostea adevarata nu trece peste orice si nici cei patru copii pe care ii are cuplul nu i’au ajutat sa se sudeze suficient. nici copiii si nici reinnoirea anuala a jurnamintelor.. :(

   Reply
 3. By Tomata cu scufita on

  Am aflat si eu intr-o seara de la stiri. Imediat dupa o alta stire despre petrecerile lui Johnny Depp. Toate cuplurile care-mi plac se despart. :( mi-a placut mult de SEAL si de Heidi, mai ales ca el nu-i un rupt din soare (cel putin mie nu mi se pare un frumos) si chiar parea o dragoste asa sincera. oooof…

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   pai cred ca a fost o dragoste sincera. de ce n’a tinut, nu stiu, dar de sincera cred ca a fost.. adica, nu stiu, dar parca nu te’apuci sa produci trei copii cu un el daca nu’l iubesti pe bune, nu?!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *