May 29

Nu vreau Catedrală!

Avem mai bine de 10.000 de biserici în România şi doar 3000 de şcoli, spitale încă şi mai puţine. Nu vreau şi nu am nevoie de încă o Catedrală în care nu se face educaţie şi nu se tratează oamenii bolnavi, nici măcar cei sufleteşte bolnavi. Deci NU vreau! Şi ştiu că nu sunt singura, iar statul ar trebui sa ţină naiba cont de oameni, nu de “sfinţi”! Măcar de data asta!

Nu ştiu dacă nu cumva ăia care cred că Statul şi Domnul trebuie să le dea şi să le bage şi-n traistă nu sunt mai mulţi şi mai “votanţi” decât cei care cred că şcolile şi spitalele ar trebui să fie puse la punct în ţara asta înainte să mântuim neamul ăsta de tot! Dar chiar şi aşa, chiar dacă nu mă întreabă nimeni, eu tot zic: Nu vreau catedrală!

foto via


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 29/05/2012 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

4 COMMENTS :

 1. By Flori on

  Cred ca zicala era ajuta-i pe cei saraci, nu ia-le banii si fa-ti tu catedrala de milioane de euro. Mi se pare o adevarata jignire la adresa batranilor care abia mai au bani de mancare si o ofensa la adresa oamenilor care se zbat in situatia economica actuala.

  Reply
 2. By Vasile on

  Logica ta e stramba – nu Patriarhia trebuie sa faca gradinite, scoli si spitale si Primariile ; Bisericii nu i s-au retrocedat toate proprietatile confiscate, asta e motivul pentru care primeste niste fonduri, care oricum nu acopera ceea ce i s-a furat. Iar daca te intrebi de ce e nevoie de Biserica…atunci ai tu o problema !

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   primaria bucurestiului contribuie la catedrala vietii. deci logica mea e corecta. iar biserica ar putea foarte bine sa ajute oamenii, nu sa’si faca palate. nu d’aia exista?!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *