Anunţat cu tam-tam şi preluat de toată lumea, concertul Avicii în România, care urma să aibă loc pe 2 mai 2014, va fi minunat, dar lipeşte cu desăvârşire din agenda artistului care a anunţat acum vreo oră, pe contul său oficial de FB, că informaţia este falsă şi că nu are programat nici un concert la Bucureşti.

Cei de la bilete.ro, care aveau exclusivitate pe concertul ăsta, au anulat posibilitatea de se a comanda bilete, dar concertul e încă listat şi probabil că sunt destui care au apucat să cumpere bilete deja. Până acum nu există nici o veste oficială de la organizatori, doar atât:  afişul evenimentului a dispărut de pe site-ul lor.

Tim Bergling aka Avicii

Tim Bergling aka Avicii

Şi iar mă gândesc că poate ar fi bine ca, în cazul unui concert cu un artist aşa pe val şi, prin urmare, scump, să verificăm şi noi înainte să îndemnăm oamenii să-şi ia bilet, că poate e vreo firmă de apartament din Piteşti… Oh, wait! Chiar e o firmă de apartament din Piteşti, iar adresa şefului e una de gmail! Sau să verificăm măcar dacă respectivul concert apare pe pagina artistului?!

Şi, hai, dacă presa generalistă are o scuză, cât de cât, aia “de specialitate” n-are nici o scuză.

Numa’ zic. Wake up!

Share: