Dacă n-ați apucat să citiți postul anterior, povestea e așa: Minunata Angela Gheorghiu inițiază și organizează, în noiembrie, un concert umanitar extraordinar la Ateneu, cu sprijinul Orchestrei și Corului Filarmonicii “George Enescu??? și al maestrului dirijor Tiberiu Soare. Campania a fost sprijinită de Fundația Prețuiește Viața, condusa de Andreea Marin, care a strâns și donațiile individuale. Toți banii – 430.000 de lei, urmau să fie distribuiți de Fundația Estuar, aflată constant în legătură cu familiile victimelor.

Problema? Mai mult de jumătate din sumă, 231.525 de lei, banii rezultați din vânzarea de bilete la concert, nu au fost plătiți de operator, biletoo.ro, acesta postând – abia ieri! – pe pagina sa de FB următorul mesaj:
scuze
Da, știm cu toții cum e cu întârzierile la plăți și aproape că aș fi putut să-i cred dacă, din informațiile mele, n-aș fi știut deja că mint. Dar, pentru conformitate, am luat lista cu ???magazinele partenere??? din București, aflată chiar la ei pe site, am sunat și am verificat. Rezultatul: biletoo.ro minte fiindcă banii au fost plătiți către ei de parteneri, după cum mi-au spus cei de la Flanco, Librarium și Librăria ???Mihai Eminescu???. Excepție face Palatul Național al Copiilor care nici măcar nu a vândut bilete pentru acest eveniment, deci nu avea ce plată să facă.

Prin urmare, ne-am lămurit și cu acest aspect. biletoo.ro a încasat banii destinați victimelor și familiilor din Colectiv, dar refuză, la o lună și jumătate după concert, să-i plătească. Sper că Angela Gheorghiu și Prețuiește Viața să-i acționeze în justiție. Și mai sper că după ce ați citit asta n-o să vindeți și n-o să (mai) cumpărați niciodată bilete prin ei!

Share: