February 9

La îmbarcare pentru premii, start!

Primul meu zbor cu avionul a fost către Madrid. Aveam nişte emoţii cât casa şi, după cum spune vorba înţeleaptă, “de ce ţi-e frică nu scapi”, zborul n-a fost deloc unul lin ci plin de turbulenţe! Am aterizat cu bine, totuşi, într-o singură bucată. Coafura a rezistat, supravieţuisem primului zbor. Şi nu mi-a (mai) fost niciodată teamă în avion, nici măcar atunci când am zburat la Monastir, în Tunisia, cu un avion pe care cred că-l construise însuşi Traian Vuia!

Îmi place să zbor şi, dacă am buget, prefer oricând avionul oricărui alt mijloc de transport fiindcă nu-mi place să irosesc timpul, de aceea mi se pare foarte nimerit concursul organizat de prietenii mei de la Air France România – LIKE, zic, fiindcă au o grămadă de idei şi de promoţii care mai de care, şi e bine să aflaţi de ele mai curând decât prea târziu!

Concursul de care zic se numeşte “Take your seat!” şi e pe cât de simplu pe atât de amuzant. Trebuie să te înregistrezi şi să faci check-in, iar a doua zi primeşti pe mail, într-un moment oarecare, codul de îmbarcare. Ai, apoi, 60 de minute pentru a introduce codul primit pe site-ul concursului şi, odată “îmbarcat”, afli imediat dacă ai câştigat. Toată distracţia ţine până pe 19 martie, deci aveţi şanse berechet să câştigaţi!

Concursul are peste 500 de premii în valoare totală de peste 22.000 de euro: vouchere de 30 sau 50 de euro, machete de avioane, nişte trollere foaarte faine şi, marile premii, două bilete dus-întors la Paris şi două bilete dus-întors la New York!

Termin aici de scris fiindcă oricum probabil vă grăbiţi deja să vă “îmbarcaţi” în concurs – mai sunt 318 premii! Baftă să fie şi zbor lin!


Tags: , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 09/02/2011 by ruxandra in category "Necategorizate

3 COMMENTS :

 1. By Manuel on

  Am zburat si eu de cateva ori. Daca vrei senzatii tari incearca sa zbori cu parapanta cand mai ajungi prin Brasov. Sunt baietii cu parapnatele care te plimba pe la 100-200 de metri inaltime. Frumos. Ma duc sa fac acum un check-in.:D

  Reply
 2. Pingback: Tweets that mention La îmbarcare pentru premii, start! « pr intre randuri -- Topsy.com

 3. By Adriana P on

  Era timpul sa intre in jocul promotiilor adevarate si Air France ca altfel ajungea sa imparta si sa opereze cursele de Paris nu numai cu Tarom ci si cu alte 2 – 3 companii … ceea ce nu dadea bine pentru originile lor franceze, cu atat mai mult cu cat sunt patria Airbus-ului :) – candidat clar la sefia industriei aviatice :) !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *