March 1

Wishlist pentru ziua mea

Pentru că martie e cunoscută şi ca Luna Cadourilor pentru Ruxandra (adica eu, haha!) pe motiv că, vreau, nu vreau, pe 12 martie evidenţa populaţiei insistă să-mi ofere o zi personală, iar anul ăsta, colac peste pupăză (adică tot eu, haha!), se face o cifră cincinală… Lasă că mă dezic io de cifra cu pricina şi nici nu mă raportez la dânsa, dar, mno, dacă-i “ordin”, cu plăcere. Deci wishlist. Ca să nu mă mai întrebaţi ce. Oricum pentru mine cea mai importantă e pacea mondială, I stick to that! :))

Deci, ce mai înclo şi încoace, iată wishlist-ul:

– tricoul ăsta, de aici. Pentru că mi se pare adorabilă ideea de Red Nose Day şi pentru că o să-l port toată ziua bună ziua la FITS!

încă vreau The Gift. Poate să fie şi varianta electronică, nu mă deranjează câtuşi de puţin. Şi în deplasări trebuie să fiu zen. Iar pe 12 martie o să fiu teleleu prin ţară, pe undeva, deci taman bine!

Update: L-am primit azi, de 1 martie, de pe adresa de gmail lamultianiruxa (! ) si am fost asa uluită încât l-am dat la scanat de doua ori ca să n-am surprize! :)))) Dar e chiar albumul, şi e foaaarte pe placul meu! Mulţumesc, oricine-ai fi! Mulţumesc foarte foarte tare!

– Wii Fitness. Pentru că pot! Sau, mă rog, ca să nu mai am NICI o scuză! (wii am, trebuie partea de fitness numa’)

Istoria Snobismului, fiindcă mi se par teribil de amuzante fiţele şi cred că încă mă pot perfecţiona la capitolul ăsta, hahaha!

– aş fi vrut şi o petrecere surpriză, însă cred că surpriza ar fi că nu pot fi prezentă… decât dacă primesc vreun aparat de teleportare (hint, hint!) – nu, serios, chiar nu sunt în Bucureşti pe 12.

– bilete la Sting. Fiindcă nu vine cu balalaika! Şi fiindcă are un cântec despre mine, uite:

– o excursie în 2 (două) la Balcic. După 17 ani. Se aude, acolo, în Dristor? :D

– mitene de dantelă croşetată

– orice are sigla Lulu Castagnette – prietenii ştiu de ce. Hint: 20.15, fiindcă ştiţi prea bine că sunt atât de punctuală! :))

– acreditare la PR Forum (out of nowhere, că n-am zis/făcut nimic în acest sens până acum :D)

– o temă (mai) drăguţă lui printreranduri, aici, de faţă, fiindcă 1. nu prea am găsit variante simple cu rânduri pe hârtie şi 2. oricum habar n-am ce ar trebui să aibă, tehnic vorbind, o temă :D

– să veniţi, cât mai mulţi, la Sibiu, la FITS fiincă m-ar bucura peste măsură să împart experienţa asta minunată cu prietenii mei.

Nu ştiu dacă e complicat sau nu. Dar fiindcă am fost întrebată, voila!


Tags:
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 01/03/2011 by ruxandra in category "Din casă

7 COMMENTS :

 1. By Diana Stoleru on

  ha! scapam ieftin!!! multumesc cui ti-a dat gandu’ bun sa faci wishlist, contribuind la ramanerea intacta a creierilor subsemnatei!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   hahaha! l-am facut pen’ca mi s’a cerut parerea despre ce sa-i l’om ruxei de ziua ei. da’ a fost greu, să ştii, chiar si pentru mine, să identific atâtea idei. fiindca, in genere, cand vreau ceva, imi iau eu, nu fac campanie pe blog :))))

   Reply
 2. By adriana on

  Nu inteleg de ce iti mai doresti un Wii cand detii deja unul pe care nu ti-l cere nimeni inapoi :))). Poate vrei placa de Wii si jocuri mai diverse. Ia vezi ce modificari faci in wishlist !

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   pai da. numai partea de fitness! nu tot wii-ul! cum sa scriu?! hai ca gasesc io o solutie! :))))

   Reply
 3. Pingback: Redescoperim România – ce bine! « pr intre randuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *