Berea e asociată cu muzica, distracţia si prietenii, şi asta e fix platforma pe care mai multe branduri îşi construiesc campaniile. Una dintre ele e cea derulată de Tuborg, cu Party Manager-ul, şi mi se pare o abordare foarte faină, cu atât mai mult cu cât, în final, cineva o să “câştige” jobul ăsta, o să aibă telefon şi maşină de serviciu (Toyota Auris Hibrid) plus salariu de 1000 de euro.

E drept, asta doar pentru şase luni dar, dacă se descurcă bine, probabil îşi poate găsi un job permanent în echipa URBB sau în altă companie, la BTL sau Event Management. E un început şi poate fi o mare bilă albă în CV, dacă asta e meseria în care v-ar plăcea să faceţi carieră.

De ce e cool? Tinerii oricum ies prin cluburi, merg la petreceri, “e distracţie, ce mişto!”, aşa că Party Manager e în natura lor. Atâta doar, că această poziţie vine şi cu nişte responsabilităţi: nu te distrezi doar tu, ci trebuie să-i faci şi pe altii să se distreze, ba chiar să organizezi asta, să ştii ce muzică să alegi, că e destulă bere pentru toată lumea şi să călătoreşti destul de mult.

La o primă vedere, e simplu. În fapt, ca om care a făcut nişte evenimente, şi nu chiar mici,  ştiu şi vă spun că nu e chiar aşa simplu (încercaţi, deşi e doar în joacă!) – there is NO such thing as a free lunch! Dar e distractiv, cu asta pot să fiu de acord! Puteţi, de asemenea, să aflaţi ce fel de party animal sunteţi via Facebook, unde e o aplicaţie chiar haioasă.

Pentru jobul ăsta vă mai puteţi înscrie până pe 10 iulie, dar “prin trimiterea codului de sub capacul sticlei Tuborg sau cheita dozelor, fie pe www.tuborg.ro, fie prin trimiterea unui SMS la numarul de telefon 1858, cu tarif normal in retelele de telefonie mobila” până pe 31 august se pot câştiga premii simpatice: pachete cu doze de bere, iPhones şi party kits.

Câteva statistici primite azi de la R-G: 14.164 de persoane au utilizat aplicaţia Party Animal pe facebook şi au fost înscrie, până azi, 372.500 de coduri. Nu e rău, nu e rău deloc!

Succes!

Share: