Mare nebunie mare, ieri seară în Club Fabrica. “Ce să fie, ce să fie?!”, şi zău că asta era întrebarea ce sălăşuia pe buzele tuturor celor prezenţi, doamne şi domni deopotrivă, cei mai mulţi de prin lumea blogosferică. Fireşte, Arhi (care a inaugurat o freză nouă, apropo) ştia, dar n-a suflat nici un cuvinţel, n-a vândut nici o silabă.  Mai ştiau, de bună seamă, şi fetele de la The Practice care au făcut un teasing foarte mişto şi un eveniment care a reuşit să ne încânte şi pe noi, doamnele, cu toate că, na, se ştie, skandenbergul nu e chiar pe lista noastră favorită de activităţi.

Deci de-acum vreo două săptămâni, de când a venit mesajul “Book the date”, toată lumea s-a tot întrebat cine e sau ce naiba e indestructibila asta, dom’le, ce vrea ea de la viaţă, de la noi, de la lume, în general. Ni se promiteau trei forţoşi care urmau să se măsoare cu ea, cu indestructibila, şi s-o dovedească în luptă dreaptă… ‘au ba!

Eram în beznă, toată lumea, una antrenantă, căci doi domni de la bloggerime, nu spui care (bine, dacă insistaţi… Toma şi Ştefan), s-au măsurat ei înşişi cu forţoşii, însă au fost biruiţi. Cu toate că, sincer, galerie mai seriosă nu aveau nici dacă ar fi făcut Anne-Marie vreun imn!

Mă rog, suspans, sunet de tobe, ta ra ra ra ta ta ta, şi s-a făcut luminăăăăăă! La propriu! Indestructibila e o lanternă şi chiar aşa a botezat-o mama ei, firma Varta. O lanternă?!  Pe bune?! O lanternă?! Da, chiar aşa, dar nu una ca oricare ci face exact ceea ce-i promite numele: rezistă la o forţă de opt tone!!! Ceea ce, hai să recunoaştem, e mult pentru orice, dar mai ales pentru o lanternă.

Ceea ce o face, fireşte, foarte utilă. Pentru tot restul vieţii şi contextelor întunecoase în care, hai să recunoaştem, ne regăsim, uneori, chiar şi cei mai buni dintre noi!

PS mai multe poze de la lansare aici

Share: