Se apropie, începe pe 2 septembrie, și vom mai povesti despre asta. Acum, însă, e vorba de un anunț care trebuie publicat repede pentru că site-ul festivalului a fost ținta unui atac informatic și e picat, astfel că publicul nu mai are acces acum la program și la informații.


Dincolo de fază în sine – cum să spargi site-ul unui festival, de ce să faci una ca asta?! – nu pot decât să presupun în ce situație de criză sunt organziatorii și echipa de PR, de la care am și primit mesajul de mai jos, cu rugamintea de publicare – doamnelor, nu vă invidiez deloc acum și vă țin pumnii!
Puteți descărca de aici Programul complet al Festivalului Enescu 2017. 

***

Dragi iubitori ai Festivalului Enescu,

Ne pare extrem de rău că suntem în situația de a trebui să vă spunem că site-ul nostru, www.festivalenescu.ro, nu poate fi accesat tocmai în aceste zile premergătoare începerii ediției din acest an a Festivalului, deoarece  a fost ținta unui atac informatic.

În orele care au urmat atacului, ca și în prezent, am lucrat în continuu pentru relansarea site-ului. Sperăm să reușim să o facem cât de curând, înainte de data de 2 septembrie.

Până atunci, programul poate fi văzut pe site-ul www.eventim.ro, de unde încă mai pot fi cumpărate bilete, la concertele la care mai sunt locuri.

Urmează să îl publicăm și pe site-ul României Libere – www.romanialibera.ro – care asigură publicarea Ziarului Festivalului, precum și pe site-urile unor organizații media partenere, care vor dori să ne sprijine pentru a compensa acest atac.

De asemenea, vom publica atât programul, cât și informații utile pe pagina de Facebook, pe care vă rugăm să o urmăriți îndeaproape.

Ne cerem scuze pentru această situație și sperăm să trecem împreună peste ea cu bine și cât mai repede!

Share: