January 4

Despre menopauză

Am ratat acest minunat şi plin de învăţăminte reportaj la vremea lui – nu ştiu cum am putut, zău! – dar niciodată nu e prea târziu să afli că menopauza e scurtă, durează, aşa, cam la un sfert de oră, poate 20 de minute, în timpul ei mănânci şi te aeriseşti un pic, că bărbaţii merită şi ei menopauză din asta (ha!), şi că femeile e nervoase că ele şade opt ore acolo la maşină şi căldura care o are dedesubtu’, sub scaunu’, e şi normal că să fie supărate!

Şi, da, femeile sunt mai nervoase, pentru că e stresurile şi trăiesc cu tracasările, circulaţia e proastă şi nu vine la timp! Şi, da, dom’le, tineretul şi bătrânii tre’ să aibă o menopauză din asta mai lungă! Aţi înţeles? :))Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 04/01/2011 by ruxandra in category "texte de tot râsu'

3 COMMENTS :

 1. By Glappy on

  :)) am auzit-o cred ca acum un an,poate mai bine,si acum rad cu tot atata pofta cand vad cat de prosti sunt oamenii… voi incepe sa te urmaresc,atat pe blog cat si pe twitter,cand imi voi da seama care e treaba si pe twitter vos ciripi si eu ;))

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   twitter rulz – asta e clar! cat despre oameni, eu cred ca multi n’ar parea atat de prosti daca ar fi un pic mai educati. dar tre’ sa recunosc: treaba asta cu menopauza m’a facut si pe mine sa rad in hohote!
   mersi de vizita, mai treci, sigur, bagam marfa in fiecare zi! :)

   Reply
 2. By Glappy on

  Eu cred că reporterii ii si cauta, nu cred ca sunt chiar toti atat de prosti,a facut un colaj,dar totusi daca exista asa ceva,e grav… incerc si eu acum cu twitter-ul sa vad cum sta treaba, deși in afara sa scriu acolo ceva nu stiu sa fac :)) mai stiu sa dau fallowing :)) voi mai trece pe aici

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *