January 25

Hostess video-chat? Nici chiar aşa!

Sunt abonată şi eu, la fel ca mulţi dintre cei pe care îi cunosc, la newsletterele site-urilor consacrate de joburi. De la unul dintre ele primesc, odată la câteva zile, câte 1-2 propuneri care sunt potrivite cu ceea ce am selectat. De la celălalt primesc zilnic alerte, cu măcar 9-10 oferte. Problema apare atunci când le parcurg..

Criteriile alese de mine sunt PR, Senior Level, cu peste 5 ani de experienţă. Bun. În alerta de azi am 41 de oferte de job. Ai zice că industria comunicării nu ştie ce-i aia criză şi se bucură de o înfloritoare efervescenţă! Greşit!

Printre joburile sugerate azi de site-ul respectiv am găsit barman, ospătar, sales la greu şi nu mai puţin de opt joburi de hostess pentru video-chat. Nu că m-ar deranja “câştigă peste 1500 de euro pe lună” – apropo, ofertele pentru joburi în PR (pe bune!) sunt pe la jumătate – dar, serios, de ce primesc oferte de hostess dacă eu am selectat al’ceva? Oare cei care postează joburile astea nu gândesc? Sau sunt aşa de multe absolvente de PR dispuse să facă “meseria” asta?!

Ştiu că am scris că, uneori, PR-ul poate fi şi gunoier, alături de multe alte ipostaze, dar nici chiar aşa!


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 25/01/2011 by ruxandra in category "PR sau piar

5 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Hostess video-chat? Nici chiar aşa! « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By Manuel on

  Ei, stii tehnica pescuitului? Arunca si ei momeala. Or fi destule care ar face asta. Primesc si eu ofere cum ar fi : croaziere. barman (crima) sau constructii. Si am bifat IT. Unii nu stie ce e aia rromaneste:))

  Reply
 3. By Glappy on

  Eu am selectat domeniul arta,si primesc joburi de hostess pentru video-chat,menaj,masaj erotic, sunb barbat,de ce imi trimite mie asa ceva??cine ar vrea sa vada un barbat la video-chat,sau sa-i faca masaj erotic??:)) Pe langa asta nici nu se apropie de domeniul pe care l-am selectat eu…totusi este o arta si in aceste treburi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *