Cu siguranţă, #refinanţare a fost o campanie atipică, amplă, care a generat mult buzz. Foarte mult buzz. Inevitabil, şi voci critice, dar nu poţi (şi nici nu trebuie) să ai consens general.

În cifre absolute, 1.540.000 unici şi 2.6 mil afişări. Dacă însuşi Daniel Pană (BCR) nu ar fi declarat că au fost şi obiective de business în campanie, n-aş fi întrebat care sunt şi dacă ne spune, peste şase luni, un an, ce s-a întâmplat cu ele: au fost atinse sau nu. Dar am întrebat şi nu am primit decât un raspuns destul de vag. Să sperăm că n-o să uite şi că o să aflăm ce şi cum şi din punctul ăsta de vedere, măcar dacă sunt mulţumiţi sau nu.

E la fel de drept, însă, ca s-a spus, clar şi răspicat, de către client: “Obiectivul principal a fost de awareness. Noi suntem foarte foarte mulţumiţi de campanie, ne-a depăşit aşteptările cu mult”.

Da? Deci asta e declaraţia clientului campaniei. Orice alte comentarii nu cred că-şi (mai) au rostul. Iar eu aştept cu interes următoarea trăznaie de la Blogal Initiative. Asta le-a ieşit într-un mare mare fel! Felicitări, Cristi & Co!

Share: