Pe foarte scurt despre meci, că nici n-a fost cine ştie ce. Adică, ok, a avut încărcătură emoţională pentru noi, dar calitatea jocului a fost similară cu rezultatul: nulă!

ProSport a anticipat faza cu gazonul, Primăria s-a scuzat în avans: “temperaturile extrem de ridicate, dar si lipsa precipitatiilor, nu au permis o dezvoltare corespunzatoare a radacinilor, astfel incat sa se asigure o legatura puternica intre ruloul de iarba si stratul suport”. Găsiţi acolo şi nişte precizări tehnice cu privire la deja-faimosul gazon.

Cel mai tare m-au amuzat două miştouri făcute de francezi cu referire la gazonul de pe Arena Naţională: Există şi marmote pe teren? şi Gazonul românesc arată de parcă DSK* ar fi grădinarul care se ocupă de el. De enervat, m-au enervat comentatorii. Dar cred (ştiu!) că se putea şi mai rău.

Şi gata. Cum ziceam, francezii şi-au dorit mai mult victoria. Acum, că am inaugurat stadionul, hai să aducem şi nişte trupe mari, să ne bucurăm şi noi de ceva pe stadionul ăsta. Că de fotbal, cum se vede, slabe şanse!

*DSK, adică Dominiue Strauss-Khan, fostul şef al FMI, despre care se spune că ar fi un mare amator de sex.

Share: