Nu m-au atras niciodată bărbaţii frumoşi, nu ştiu de ce, poate pentru că mi-am imaginat că, dincolo de aparenţele îmbietoare, nu prea se mai găseşte mare lucru, iar bărbatul ideal (nu există, dar faceţi şi voi un exerciţiu de imaginaţie!) trebuie să fie în primul rând bine mobilat la mansardă. Mă rog, dacă e suficient de boem încât să şi aibă o mansardă, la propriu, nu la figurat, cu atât mai bine!

În ciuda acestui lucru, mai toţi domnii din viaţa mea s-au nimerit frumoşi şi zău dacă prejudecata mea îşi găseşte confirmarea “pe teren”. Chiar şi aşa, tot nu mă dau în vânt după bărbaţii frumoşi iar faptul că Steve Tyler sau Gary Sinise mi se par sexy ar trebui să confirme lucrul asta.

Totuşi, există şi excepţii, bărbaţi care arată de înţepeneşti şi, care, da, îmi plac. Unul dintre ei este Tyson Craig Beckford, individul după care plânge Toni Braxton în clipurile Unbreak My Heart şi Breath Again şi de care nu mi-aş fi amintit dacă nu s-ar fi anunţat prezenţa artistei la vanghelion. Feast your eyes, ladies!

Share: