România e codaşă la multe capitole, dar sunt şi unele chestii cu care ne putem mândri. Printre ele, faptul că există case de producţie româneşti solicitate de străini. Unul dintre exemple este SloMoments, casă de producţie autohtonă, care a realizat, acum o săptămână, un shooting exclusiv cu cea mai nouă maşină Lamborghini.

Clientul a fost Ramp Magazin, o revistă nemţească de cultură auto, ce editează bianual un catalog pentru faimoasa firmă italiană, catalog ce se distribuie la toţi cei care au cumpărat Lamborghini direct de la producător.  Agenţia care s-a ocupat de asta are un nume imposibil de pronunţat, adică KöckritzDörrich, mai pe scurt KD. Agenţia asta mai lucrează şi pentru Aston Martin, Bose, Daimler, printre alţii, a fost încântată de felul în care a mers producţia pentru Lamborghini în România, aşa că poate la anul vin să facă şi alte isprăvi pe plaiurile mioritice.

Starul sesiunii foto (căci a fost cu foto, nu cu video, cum a mai apărut pe ici, pe colo) a fost noul bolid Gallardo, pe numele său complet LP 570-4 Super Trofeo Stradale. Maşina cu care s-a făcut shootingul de pe Transfăgărăşan este prototipul modelului, a mai fost prezentată şi la Salonul Auto de la Frankfurt şi după năzbâtiile din România merge la muzeul Lamborghini, acolo unde nu ajung decât modelele foarte foarte speciale.

Maşina (click pentru specificaţii tehnice şi alte detalii) va fi produsă în serie extrem de limitată, doar 150 e exemplare, toate de culoarea Rosso Mars, costă 250.000 de euro şi nu poate fi cumpărată de orice jmeker cu bani ci doar de cei care sunt invitaţi de companie să facă acest lucru.

Revenind la sesiunea foto, pot să vă mai spun că a durat trei zile, cu una mai puţin decât se aşteptau nemţii, că a beneficiat de vreme bună şi că a avut sprijin din partea autorităţilor via Ministerul Turismului care, iată, face şi chestii smart pentru promovarea României.

Pilot a fost francezul Sebastien Mordillo, instructor în cadrul Lamborghini Academy, fotograf a fost Olaf Hauschultz iar camera a fost un Hasselblad. Iată şi câteva imagini, courtesy of SloMoments.

NB: nu e prima exclusivitate teamcomm.ro dar, de data asta, dacă gasesc text sau foto în altă parte fără acordul meu şi/sau menţionarea sursei şi a casei de producţie, ne supărăm rău de tot!

Share: