După candidatura lui Irinel Columbeanu, azi am aflat că există două pisi doamne care se cred potrivite pentru fotoliul de primar al Bucureştiului: Sânziana Buruiană şi Ioana Popescu.

Ambele “femei politice” sunt cunoscute pentru generozitatea cu care-şi expun nurii şi cuceririle pe oriunde se poate, dar prima are şi partid politic: Partidul Fotomodelelor din România. N-am fost pe fază când blonda Sân(z)i şi-a anunţat intenţiile de a intra în cursa electorală, dar pe-a doua am prins-o în direct la Realitatea şi, după ce-am râs bine, am intrat pe site-ul ei unde scrie chiar ea despre ea, după cum urmează:

Recunosc ca sunt un pic dependenta de alcool.

Am facut dragoste si cu doi barbati deodata.

Am condus motor si masina desi nu am carnet

Este, de asemenea, inventator al brandului „Miss Sâni???, iar citatele sale preferate sunt extrase din Coelho. Grăitor ar mai fi şi faptul că toate paginile de pe blogul “jurnalistei porno??? au în link cuvântul ăla care rimează cu pendula (probabil viitorul simbol electoral?) – documentaţi-vă, că eu nu-i dau link!

Aşa, ca să ne distrăm, mă întreb oare care ar putea fi beneficiile promise de oricare dintre cele două candidate la Primărie… Se impune, clar, refacerea centurii şi, deci, condiţii de lucru mai bune pentru traseiste. Cu siguranţă, vor oferi gratuit câte un set de unghii false sau silicoane cu însemnele lor electorale, ca “mită??? pentru electorat, şi, de asemenea, toate vizualurile de campanie le vor prezenta pe cele două candidate în chip de “primăriţa perversă???, cu bici şi cătuşe, pregătite şi dornice de a rezolva problema corupţiei locale.

Nu în ultimul rând, toate prezenţele live vor fi la bustul gol, în aşa fel încât să fie evident că oricare dintre cele două nu are nimic de ascuns!

Alte idei?!

Sursa foto: a1.ro

Share: