January 19

Un mesaj pentru dl Crin Antonescu

Într-un discurs care, vorba lui Cristi, ar fi avut nevoie de şcolarizare, Crin Antonescu a spus, azi, la mitingul de la Arcul de Triumf din Bucureşti, că “suntem aici şi în numele celor de acasă”.

Eram acasă în timpul acestei declaraţii a domniei sale, aşa că profit de faptul că (încă) am unde să mă exprim şi (încă) pot să fac asta liber pentru a face o clarificare în ceea ce mă priveşte: domnul Antonescu nu s-a aflat şi nu se află nicăieri în numele meu.

Mulţumesc.

Acum mă scuzaţi, mă duc să iau un Emetiral. Sau un Emetostop, ce-oi găsi prin casă.


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 19/01/2012 by ruxandra in category "ţara mea de d'oh!

7 COMMENTS :

 1. By Dan Patrascu on

  NU cred ca Antonescu s-a referit la totalitatea romanilor care erau acasa, ci la cei care erau acasa desi si-ar fi dorit sa fie si ei la miting dar, din diferite motive, nu au reusit.

  Reply
 2. By Marian on

  gind la gind cu bucurie! ai zis iezac ce gindeam si eu a spune! >:D<

  Reply
 3. By MissAnnie on

  Mi se pare cel puțin ciudat (ca să nu spun altfel) că oameni care spun că vor schimbare și o viață mai bună merg la proteste realizate de partide politice. Cu alte cuvinte, vor să-i dea jos pe unii ca să-i pună pe alții de aceeași teapă. Oamenii uită că problemele României nu au început acum 8 ani, când a venit PDL-ul la gvernare, ci că problemele României au început cu mult mai mult timp în urmă. Toate guvernele de după Revoluție au furat. Nu știu cum de pot crede unii declarațiile lui Antonescu. Cât de naiv să fii ca să crezi că Antonescu vrea puterea pentru binele țării, pentru a-i salva pe români? Mă doare să văd și astăzi aceeași manipulare politică de la Revoluție, atunci când Iliescu a preluat puterea. Cred că dacă românii ar dori cu adevărat schimbare ar trebui să protesteze împotriva întregii clase politice românești. Atâta timp cât românii vor merge la marșuri organizate de partide politice, în țara asta nu va exista schimbare.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   e bine ca se intampla, totusi. poate esti prea mica sa’ti amintesti, dar libertatea de exprimare a avut viata grea in tara asta, nu cu mult timp in urma..
   totul este, insa, ca fiecare sa poata sa cearna bine mesajele astea politice si populiste. ca nu tot ce se promite o sa se si intample :)

   Reply
 4. By mihaela on

  Nu am incredere in ce spune Crin. S-a dovedit a fi un mascarici, iar acum sa vorbeasca si in numele meu e chiar prea mult. Mai bine ar fi prezent in parlament ca asta e treaba lui nu sa vorbeasca in numele altora.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   a, ca sa nu mai spun ca a declarat ca a doua zi (dupa miting), parlamentarii USL isi vor da demisia. si… ce sa vezi?! n’a fost asa.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *