Mai sunt aproximativ două săptămâni până la premiile Oscar, iar studiourile se întrec în petreceri şi articole pentru a-şi promova filmele şi artiştii nominalizaţi. Săptămâna trecută, Viola Davis a apărut pe coperta de la LA Times, cu un mega interviu şi cu o serie de fotografii care sunt de-a dreptul artă – nici nu e de mirare, de vreme ce au fost făcute de Ruven Afanador – aici mai multe dintre fotografiile lui, sunt wow! toate.

Viola Davis a crescut într-o sărăcie cruntă iar cititul şi rolurile pe care le-a învăţat în copilărie erau evadarea ei dintre-o lume total lipsită de strălucire. Şi a evadat, ok, până la două premii Tony şi, acum, a doua nominalizare la Oscar. Pe prima a primit-o pentru rolul din Doubt, un film în care Viola apare doar într-o scenă, una ce durează doar opt minute.

“Viaţa înseamnă o sumă de momente culimnante; 99% dintre acestea sunt tăcute dar puternice”, spune ea despre faptul că preferă rolurile de genul apelor liniştite dar adânci. Următorul pas pe care vrea să-l facă e cel de producător: “Încă există multe personalităţi istorice a căror poveste trebuie spusă”.

Share: