June 14

Dallas după 20 de ani: Cine se (mai) uită?

Îmi amintesc ceva de Dallas difuzat la TV chiar şi pe vremea lui Ceauşescu, dar eram prea mică pentru detalii. Oricum, ştiu că ai mei se uitau şi, când a fost difuzat după Revoluţie, m-am uitat şi eu. Seducătorul Bobby, JR cel fără scrupule, Sue Ellen focoasă, Pamela frumoasă şi Miss Ellie care făcea pace în toată gaşca. Plus coloana sonoră de pe generic, plus Southforkul cel cu piscină, maşinile luxoase, poveştile cu sex, adulter, lăcomie,  şi, în fine, America – visul de aur al celor care trăiau din plin ororile comunismului. Dallas cel original a încântat sute de milioane de privitori din 1978 până în 1991.

Ieri, după ceva mai mult de două decenii de la episodul în care JR era împuşcat, a debutat, în State, o nouă serie de Dallas, cu moştenitorii celor doi fraţi, John Ross şi Christopher, construiţi după modelul JR şi Bobby, cel rău şi cel bun, şi cu o parte din eroii principali ai seriei iniţiale – mai puţin Pamela şi Miss Elie.

În contextul în care cei care s-au uitat iniţial la Dallas nu cred că vor găsi amuzante sau interesante noile aventuri ale petrolierilor, iar cei care nu s-au uitat nu pot să priceapă, oricum, de ce naiba e tot tămbălăul, sunt chiar curioasă ce cifre vor avea. Deocamdată TNT a realizat doar zece episoade, să testeze piaţa.

Voi o să vă uitaţi?


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 14/06/2012 by ruxandra in category "Filme

10 COMMENTS :

 1. By Ioana S on

  Mă, io de curiozitate tot am să arunc un ochi. Tot ce-mi amintesc din serial e melodia de la început şi ceva cu JR (care voia să fie bun, da’ era rău) – atâta reuşeam să desluşesc la vârsta la care s-a dat. Deci DA, am să mă uit, de curioasă! :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   cica e misto, totusi. si a avut 7 milioane de telespectatori la prima vizionare… ceea ce e un fel de record or smth

   Reply
 2. By Flori on

  Maybe. Doar ca serialele astea far`de final precum: Tanar si Nelinistit sau Dragoste si Putere (cred ca asa se numea) sau astea care tot renasc in diferite forme ma enerveaza.
  Acum ma uit la House si Modern Family. They rule!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   lie to me, baby, la asta ma uit! si astept, fireste, sezonul 9 din grey’s si sezonul 4 din the good wife.

   Reply
 3. By ela on

  Stiam ca i-a placut mamei la vremea lui si chiar am asteptat varianta noua. E un pretext bun sa petrecem si mai mult timp impreuna, e tare haioasa cand imi spune ce si cum, cine cu cine :) Sincera sa fiu, nu e genul meu de serial, dar atat timp cat mama e fericita ca ne uitam amandoua…

  Reply
 4. By luminita on

  m-am uitat atunci la citeva episoade, dar nu mi-a placut, deh, eram inca into rich man poor man si nick nolte. nu o sa ma uit nici acum. nu m-a uitat de muuulta vreme pe aici, dar taman ce-am dat, via-via, de tine pe facebook, uraaa! saptamîna trecuta ma tot gindeam ca ce-o mai fi facînd Ruxandra? dar domnu’ Sony? faci multe, albinuto, zbor si io acu’nspre feisbuc sa-ti cer sa-mi dai posibilitatea sa urmaresc de acolo serialul cu tine. da sa puuuuup!!!!!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   luuumiii! si io am mai intrat pe la ciocolatile cu piper, dara dupa noiembrie n’am mai vazut nimic si am crezut ca te’ai lasat de sportul asta! :)
   ma bucur ca ne’am regasit!
   domnul sony e bine mersi, un pic mai intelept, ca, deh, are noua ani, nu mai e chiar june. “scrie” si el pe’aici din cand in cand :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *