January 11

Mulţumesc

Azi e Ziua Internaţională a lui Mulţumesc şi aveam în minte un draft despre asta. Între timp, cred că m-am ciondănit cu cineva, am văzut cel mai recent episod din Anatomia lui Grey, care e trist, şi am terminat de citit o carte. Tristă şi aia, aşa că ce aveam eu de scris nu se mai potriveşte cu starea mea de acum.

Dar n-aş vrea să las ziua asta să treacă fără să scriu, ca un reminder, cât de groaznic de nerecunoscători suntem uneori, şi pentru ce avem, ceea ce, probabil, e mult faţă de ceea ce au mulţi alţii, şi pentru oamenii din jur, celor cărora chiar le pasă de noi şi pe care, de (prea) multe ori îi considerăm un “bun” la care avem dreptul şi nu le spunem atât de des Mulţumesc că eşti acolo, mulţumesc că îţi pasă pe cât ar trebui.

Se termină ziua în câteva minute. Şi totuşi am găsit răgaz, aproape de ceasul al 12-lea, să spun un Mulţumesc şi să sper că a ajuns la destinaţie.Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 11/01/2013 by ruxandra in category "ganduri printre randuri

4 COMMENTS :

 1. By Lucica on

  Parca am avut aceiasi zi… ultimul episod din Grey’s Anatomy si o carte trista…la mine e la inceput sper ca pana la final sa vina si happy-end-ul :)

  Reply
 2. By Lucica on

  Din toate tragem invataturi intr-un fel sau altul :)

  Acum ai nevoie de o carte mai vesela :). O seara faina sa ai!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *